reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Tutaj czyli gdzie?
Nie będę modlić się o coś takiego. I tak w tym temacie los przyniesie co będzie chciał...

Koleżance chodzi chyba o to, ze w tak niestabilnej sytuacji pojawienie się dziecka nie jest najlepszym, co może się wydarzyć ani tez rozwiązaniem problemu. Los tu ma niewiele do gadania, to kwestia waszych świadomych działań i wyborów [emoji6]

Koleżance chodzi chyba o to, ze w tak niestabilnej sytuacji pojawienie się dziecka nie jest najlepszym, co może się wydarzyć ani tez rozwiązaniem problemu. Los tu ma niewiele do gadania, to kwestia waszych świadomych działań i wyborów [emoji6]
Przenigdy nie zrobiłabym sobie dziecka tylko po to żeby naprawić związek.
Dla mnie to jest bez sensu i wiem że żadna taka sytuacja tego nie naprawi.
Jedynie my oboje możemy coś zmienić.

Przenigdy nie zrobiłabym sobie dziecka tylko po to żeby naprawić związek.
Dla mnie to jest bez sensu i wiem że żadna taka sytuacja tego nie naprawi.
Jedynie my oboje możemy coś zmienić.

Nikt nie mówi, ze po to robiłaś [emoji4] tylko w sytuacji, kiedy jeszcze nie wiesz, czy się udało patrząc na calosc może byłoby lepiej i dla Ciebie i dla dziecka, żeby jeszcze poczekało z przyjściem, aż sytuacja będzie lepsza.

Tutaj czyli gdzie?
Nie będę modlić się o coś takiego. I tak w tym temacie los przyniesie co będzie chciał...
Tutaj czyli na forum staraczek skoro piszesz że od stycznia facet jest agresywny i dałaś mu już 3 szanse. Potem będzie lał i Ciebie i dzieci, no sorry ale ja tego nie ogarniam. Powinnaś zadbać o swoje bezpieczeństwo i swojej córki ale właściwie to nie moja sprawa i nie powinnam się wtrącać.
Życzę Ci żeby wszystko się ułożyło tak jak tego chcesz!

Cześć, dziewczyny! Zrobiłam dziś kolejny test i tym razem biel vizira. Nie wiem co myśleć, ostatni raz okres mi się spóźniał o tyle dni, jak byłam na innym kontynencie i całkowicie zmieniłam strefę czasową, warunki pogodowe itp. Teraz jestem w tym samym miejscu. Może to ciąża biochemiczna... Owu na pewno była, widziałam ją na teście. Ale no nic. Walczymy dalej! Niech już tylko ta małpa przylezie.

reklama
Cześć, dziewczyny! Zrobiłam dziś kolejny test i tym razem biel vizira. Nie wiem co myśleć, ostatni raz okres mi się spóźniał o tyle dni, jak byłam na innym kontynencie i całkowicie zmieniłam strefę czasową, warunki pogodowe itp. Teraz jestem w tym samym miejscu. Może to ciąża biochemiczna... Owu na pewno była, widziałam ją na teście. Ale no nic. Walczymy dalej! Niech już tylko ta małpa przylezie.

Może najpierw beta zamiast od razu biochemiczna? [emoji6] test również nie potwierdza na 100% ze do owulacji doszło. A okres może się spóźniać z wielu różnych przyczyn, na które nie zwracamy większej uwagi. Trzymam kciuki!

Do góry