Ja w pierwszą ciążę zaszłam z anty więc wieszHej dziewczyny
Po jakim czasie od odstawienia antykoncepcji udało wam się zajść? Dziś wzięłam ostatnią tabletkę i nie ukrywam, że szybko chciałabym zobaczyć dwie kreski
reklama
O kurcze, ale to musiało być zdziwienieJa w pierwszą ciążę zaszłam z anty więc wiesz
Ja mam 22 i właśnie zaczynamy się starać. Narobiłaś mi jeszcze większej nadzieiJa w pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu po.odstawieniu tabletek, ale trzeba wziąć pod uwagę, że miałam 23 lata.
@Smerfetka94 jak sytuacja u ciebie dostałaś okres.?
Smerfetka94
Fanka BB :)
Nie, jeszcze nie.@Smerfetka94 jak sytuacja u ciebie dostałaś okres.?
Jutro chce powtórzyć test
To daj znać jak tylko zrobisz a masz już termin @? Fajnie by było w końcu 2 kreski zobaczyćNie, jeszcze nie.
Jutro chce powtórzyć test
Smerfetka94
Pewnie będzie bieluch.To daj znać jak tylko zrobisz a masz już termin @? Fajnie by było w końcu 2 kreski zobaczyć
Pierwszy termin miałam w środę.
Teraz już też powinnam dostać no ale może znowu cos się poprzestawiało
A badasz się jakoś?
Ja po odstawieniu anty, jestem już w 38 cyklu... Albo 39[emoji848] straciłam już dokładną rachubę [emoji1787] także, każdy ma inaczej [emoji16] nie życzę tak długiej drogi, życzę zajścia w 1 cyklu [emoji120]
Przepraszam za szczerość ale powinnaś modlić się żeby był biały test w sytuacji w jakiej jest Twój związek. Powinnaś uciekać gdzie pieprz rośnie. Nie ogarniam co tutaj robisz.
Pewnie będzie bieluch.
Pierwszy termin miałam w środę.
Teraz już też powinnam dostać no ale może znowu cos się poprzestawiało
reklama
Anio0lek
Trzymam kciuki żeby się szybko.udaloJa mam 22 i właśnie zaczynamy się starać. Narobiłaś mi jeszcze większej nadziei