reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zjadł i przyszedł przed chwilą zapytać czy może się położyc obok mnie.
Pewnie zaraz jak wroci z łazienki będzie chciał się przytulac i jak zwykle udawać że wszystko jest ok.
A ja chce się przytulić do kogoś przy kim czuje się bezpiecznie [emoji3525][emoji3525]

Wiesz co, może po prostu idźcie spać faktycznie. Jak nie chcesz z nim, to śpijcie osobno.

reklama
Wiesz co, może po prostu idźcie spać faktycznie. Jak nie chcesz z nim, to śpijcie osobno.
Nie no ja gadać dzisiaj nie chce
Powiedziałam żeby się położyl, nie będę go wyrzucać.
Ale jak ja idę spać do córki to słyszę ze zachowuje się jak z byłym mężem. Ze mam kogoś, że zdradzam...

Jest mi tak strasznie przykro [emoji3525][emoji3525]
Teraz sobie uświadomiłam że przez te wszystkie moje miłości nie mam nikogo [emoji3525][emoji3525]

Masz córeczkę z jednej z tych miłości [emoji6] nic się nie martw bo nie masz czym. Ja przez mój toksyczny związek (nie ten obecny [emoji16]) tez straciłam wiele kontaktów. No trudno, bywa. Jak to tu ktoś napisał wcześniej - korona na głowę i do przodu. Idź spać, wyśpij się, już nie pora na rozmyślanie i żale. Trraz trzeba spać. Myśleć będziesz jutro [emoji6]

Boooże dziewczyny... umieram kur**. Tak mnie boli brzuch jakby miało mnie zaraz krwią zalać, ale do okresu jeszcze tydzień. Jest to nie możliwe, żeby już był bo to dopiero 21dc 7dpo.. no i temperatura moja tak poszybowała w górę jak nigdy. I już głupi łeb sobie ciąże wkręca.... na dodatek Stary stwierdził ze mi cycki urosly i czy zrobię w weekend test. On nie pyta o takie rzeczy. On w ogóle się na ten temat nie odzywa 🤯😤🔫
18CAF93E-5651-40B9-B7FF-2222FA3A003E.jpeg

Boooże dziewczyny... umieram kur**. Tak mnie boli brzuch jakby miało mnie zaraz krwią zalać, ale do okresu jeszcze tydzień. Jest to nie możliwe, żeby już był bo to dopiero 21dc 7dpo.. no i temperatura moja tak poszybowała w górę jak nigdy. I już głupi łeb sobie ciąże wkręca.... na dodatek Stary stwierdził ze mi cycki urosly i czy zrobię w weekend test. On nie pyta o takie rzeczy. On w ogóle się na ten temat nie odzywa 🤯😤🔫Zobacz załącznik 1186455
Mi też temp idzie do góry i pobolewa tam, plus wrażliwe sutki i pełne piersi... Ale przestaje się nastawiać bo robię to od 3 lat 😅Kto wie, może ten cykl 😊 ale z testowaniem i tak poczekaj, mnie też kusi 😅 trzymam kciuki 🤞

reklama
Boooże dziewczyny... umieram kur**. Tak mnie boli brzuch jakby miało mnie zaraz krwią zalać, ale do okresu jeszcze tydzień. Jest to nie możliwe, żeby już był bo to dopiero 21dc 7dpo.. no i temperatura moja tak poszybowała w górę jak nigdy. I już głupi łeb sobie ciąże wkręca.... na dodatek Stary stwierdził ze mi cycki urosly i czy zrobię w weekend test. On nie pyta o takie rzeczy. On w ogóle się na ten temat nie odzywa 🤯😤🔫Zobacz załącznik 1186455
Więc faktycznie coś jest na rzeczy skoro facet mówi sam żeby zrobić test 😁 u mnie też dzisiaj znaczny skok temperatury. Też jestem 7dpo 😁

Do góry