reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Zjadł i przyszedł przed chwilą zapytać czy może się położyc obok mnie.
Pewnie zaraz jak wroci z łazienki będzie chciał się przytulac i jak zwykle udawać że wszystko jest ok.
A ja chce się przytulić do kogoś przy kim czuje się bezpiecznie [emoji3525][emoji3525]

Wiesz co, może po prostu idźcie spać faktycznie. Jak nie chcesz z nim, to śpijcie osobno.

reklama
Wiesz co, może po prostu idźcie spać faktycznie. Jak nie chcesz z nim, to śpijcie osobno.
Nie no ja gadać dzisiaj nie chce
Powiedziałam żeby się położyl, nie będę go wyrzucać.
Ale jak ja idę spać do córki to słyszę ze zachowuje się jak z byłym mężem. Ze mam kogoś, że zdradzam...

Jest mi tak strasznie przykro [emoji3525][emoji3525]
Teraz sobie uświadomiłam że przez te wszystkie moje miłości nie mam nikogo [emoji3525][emoji3525]

Masz córeczkę z jednej z tych miłości [emoji6] nic się nie martw bo nie masz czym. Ja przez mój toksyczny związek (nie ten obecny [emoji16]) tez straciłam wiele kontaktów. No trudno, bywa. Jak to tu ktoś napisał wcześniej - korona na głowę i do przodu. Idź spać, wyśpij się, już nie pora na rozmyślanie i żale. Trraz trzeba spać. Myśleć będziesz jutro [emoji6]

Boooże dziewczyny... umieram kur**. Tak mnie boli brzuch jakby miało mnie zaraz krwią zalać, ale do okresu jeszcze tydzień. Jest to nie możliwe, żeby już był bo to dopiero 21dc 7dpo.. no i temperatura moja tak poszybowała w górę jak nigdy. I już głupi łeb sobie ciąże wkręca.... na dodatek Stary stwierdził ze mi cycki urosly i czy zrobię w weekend test. On nie pyta o takie rzeczy. On w ogóle się na ten temat nie odzywa 🤯😤🔫
18CAF93E-5651-40B9-B7FF-2222FA3A003E.jpeg

Boooże dziewczyny... umieram kur**. Tak mnie boli brzuch jakby miało mnie zaraz krwią zalać, ale do okresu jeszcze tydzień. Jest to nie możliwe, żeby już był bo to dopiero 21dc 7dpo.. no i temperatura moja tak poszybowała w górę jak nigdy. I już głupi łeb sobie ciąże wkręca.... na dodatek Stary stwierdził ze mi cycki urosly i czy zrobię w weekend test. On nie pyta o takie rzeczy. On w ogóle się na ten temat nie odzywa 🤯😤🔫Zobacz załącznik 1186455
Mi też temp idzie do góry i pobolewa tam, plus wrażliwe sutki i pełne piersi... Ale przestaje się nastawiać bo robię to od 3 lat 😅Kto wie, może ten cykl 😊 ale z testowaniem i tak poczekaj, mnie też kusi 😅 trzymam kciuki 🤞

reklama
Boooże dziewczyny... umieram kur**. Tak mnie boli brzuch jakby miało mnie zaraz krwią zalać, ale do okresu jeszcze tydzień. Jest to nie możliwe, żeby już był bo to dopiero 21dc 7dpo.. no i temperatura moja tak poszybowała w górę jak nigdy. I już głupi łeb sobie ciąże wkręca.... na dodatek Stary stwierdził ze mi cycki urosly i czy zrobię w weekend test. On nie pyta o takie rzeczy. On w ogóle się na ten temat nie odzywa 🤯😤🔫Zobacz załącznik 1186455
Więc faktycznie coś jest na rzeczy skoro facet mówi sam żeby zrobić test 😁 u mnie też dzisiaj znaczny skok temperatury. Też jestem 7dpo 😁

Do góry