Anio0lek
Fanka BB :)
Tylko po wizycieA ja mojego jeszcze wykorzystałam haha , dziś ma wolne , więc korzystam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko po wizycieA ja mojego jeszcze wykorzystałam haha , dziś ma wolne , więc korzystam
Jakieś takie wewnętrzne przeczucie do @ jeszcze 6 dni, ale wydaje mi się, że po prostu ten cykl jest dziwny od początkuA czemu tak czujesz?
No dokładnie ...Trochę go tłumaczysz moim zdaniem. Pisałaś, że to ideał, ale tak nie jest. Idealnych facetów nie ma, ok, ale taki który używa siły to dupek nie facet.
Eeee to przed nie wolno?Tylko po wizycie
Jak jest dziwny to abyś się pozytywnie zaskoczyłaJakieś takie wewnętrzne przeczucie do @ jeszcze 6 dni, ale wydaje mi się, że po prostu ten cykl jest dziwny od początku
To powiem Ci, że czuje podobnie. Niby cykl owulacyjny, wszystko o czasie. Ale nie czuje nic, żadnych objawów. Ale co dobrego w tym jest, to fakt, że mam głowę wolna od tego starania się. Wczoraj wino na spokojnie, nie siedzę na necie, nie czytam, po.prostu czekam na @ i tyle... Nawet testować mi się nie chce wcześniej... Taki dół z obojętnością trochę...Jakieś takie wewnętrzne przeczucie do @ jeszcze 6 dni, ale wydaje mi się, że po prostu ten cykl jest dziwny od początku
j
Ja nie Wasza i dlatego taka rekacja. Rozumiem [emoji108]
No jak będzie ci lekarz robił USG dopochwowe to może coś wylecieć.Eeee to przed nie wolno?
Ideał dla mnie. Kiedyś... Bo teraz przez te sytuacje inaczej na niego patrzę.Trochę go tłumaczysz moim zdaniem. Pisałaś, że to ideał, ale tak nie jest. Idealnych facetów nie ma, ok, ale taki który używa siły to dupek nie facet.
Jakieś takie wewnętrzne przeczucie [emoji2368] do @ jeszcze 6 dni, ale wydaje mi się, że po prostu ten cykl jest dziwny od początku [emoji2368]