coca
Fanka BB :)
Ściemniał jeszczeZobacz załącznik 1185590
Wyglada na pozytyw [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ściemniał jeszczeZobacz załącznik 1185590
Mógł mi wyjść dopiero jak pęcherzyk pękł?Wyglada na pozytyw [emoji848]
Może właśnie się mu pękło?Mógł mi wyjść dopiero jak pęcherzyk pękł?
No według mnie są dwie takie same...
Mógł mi wyjść dopiero jak pęcherzyk pękł? [emoji848]
No według mnie są dwie takie same...
Powiem ci , że wczoraj wieczorem mnie bolało mega tylko przeważnie się mówi, że po pozytywnym ma dojść dopiero tak do pęknięcia i tu dziwne xDMoże właśnie się mu pękło?
Czarna magia jak dla mnie mam nadzieję , że jest pękniętyA nie jest to tak, ze pod wpływem zwiększenia LH pęcherzyk pęka? W sensie taka kolejność - wyrzut LH -> pęknięcie [emoji2272]
A czemu tak czujesz?Ja tam czuje, że ten cykl jednak stracony ale może w następnym się uda
Mi moja poleca suplementacje ovarinem i pregna start, do owulacji wiesiołek, po owu jakieś 6 dni ananas
Czarna magia [emoji23][emoji23] jak dla mnie mam nadzieję , że jest pęknięty [emoji16]
No tutaj to chyba nie masz wątpliwości. Nie masz okresu, cycki cię bolą, a test bardziej wiarygodny nie będzie...Oby to było to.