Anio0lek
Fanka BB :)
My poza owu to tak normalnie bez parcia, co dwa trzy dni.A jak u was seksy poza tymi bobo? Wszystko normalnie czy z mniejszym parciem? Ciekawa jestem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My poza owu to tak normalnie bez parcia, co dwa trzy dni.A jak u was seksy poza tymi bobo? Wszystko normalnie czy z mniejszym parciem? Ciekawa jestem
Oczywiście pozytywny test owulacyjny przed miesiączką jeszcze nie potwierdza ciąży i może się pojawić w innym przypadku, ale często wychodzi pozytywny przed testem ciążowym. Ja tak miałam w drugiej ciąży. Wynika to podobno z tego, że jednostka alfa HCG i LH jest identyczna, ale nie wnikałam w to szczegółowo.Dziewczyny jak to jest z tym lh... Dzisiaj w pracy posprzeczałam się z koleżanką bo zrobiła sobie owulacyjny tuż przed okresem i wyszedł jej prawie pozytywny a nigdy tak nie miała i mocno się nakręciła ze może być w ciąży chociaż ciążowy jeszcze jej nie wychodzi ale stwierdziła że owulacyjny pokazuje wcześniej....
Przecież nie można się sugerować takimi rzeczami.
No pewnie, że nie można chociaż czasami dziewczynom w ciąży wychodzi pozytyw owulacyjny
No oby to było to bo szkoda żeby przez test owulacyjny zderzyła się że ściana. Od niedawna się starają więc wszystkim się nakręca strasznie.. Muszę jej polecić nasze forumOczywiście pozytywny test owulacyjny przed miesiączką jeszcze nie potwierdza ciąży i może się pojawić w innym przypadku, ale często wychodzi pozytywny przed testem ciążowym. Ja tak miałam w drugiej ciąży. Wynika to podobno z tego, że jednostka alfa HCG i LH jest identyczna, ale nie wnikałam w to szczegółowo.
Ziółka ojca sroki , castangus jest ziołowy ja biorę w tym cyklu go.Dziewczyny a polecicie jakieś ziółka które mogą pomóc zajść na przyszły cykl?
Mi moja poleca suplementacje ovarinem i pregna start, do owulacji wiesiołek, po owu jakieś 6 dni ananasDziewczyny a polecicie jakieś ziółka które mogą pomóc zajść na przyszły cykl?
Oby to było to.Co mamy wyjaśniać ciąża gratuluję.
Mi castagnus zupełnie nic nie dał, chociaż nie byłam po nim aż tak drażliwa słyszałam jeszcze, że dobrze wpływa lukrecja, sida cordifolia, i chyba pluskawica groniasta..Ziółka ojca sroki , castangus jest ziołowy ja biorę w tym cyklu go.