reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Zastanawia mnie ile to może być tygodni skoro wyszła taka mocna 🤔. Ja nigdy u siebie nie widziałam żadnego testu takiego jak ten z dziś. Zawsze jedna i nawet cienia drugiej 😅
Pójdziesz do lekarza to się dowiesz ile tyg. Dziwne żeby przez 3 miesiące nie mieć okresu, starać się o dziecko, nie zrobić wcześniej testu i być zdziwionym że wyszedł pozytywnie. Ja bym już dawno była u lekarza 5 razy

Pójdziesz do lekarza to się dowiesz ile tyg. Dziwne żeby przez 3 miesiące nie mieć okresu, starać się o dziecko, nie zrobić wcześniej testu i być zdziwionym że wyszedł pozytywnie. Ja bym już dawno była u lekarza 5 razy
Dlaczego dziwne? Skoro zawsze byłam nastawiona na pozytyw a nie wychodziły to odpuściłam sobie 💪. Ten sarkazm jest odczuwalny, tylko po co w ten sposób? 🧐 Można ominąć wypowiedź i po problemie.

Mnie trochę zdziwiło że dziś dopiero założyłaś tutaj konto i od razu wyskakujesz z pozytywnym testem i to na grupie staraczek. Nie udzielałaś się wcześniej na tym forum, a tym bardziej w tym wątku a nagle niczym grom z jasnego nieba. Wygląda to trochę jak jakaś prowokacja, nie zrozum mnie źle ale to bardziej grupa wsparcia dla dziewczyn, które razem przechodzą przez ciężkie i długie starania.
Twój nick chyba nie jest przypadkowy [emoji2960][emoji4]
Dlaczego dziwne? Skoro zawsze byłam nastawiona na pozytyw a nie wychodziły to odpuściłam sobie [emoji123]. Ten sarkazm jest odczuwalny, tylko po co w ten sposób? [emoji3166] Można ominąć wypowiedź i po problemie.

Zastanawia mnie ile to może być tygodni skoro wyszła taka mocna [emoji848]. Ja nigdy u siebie nie widziałam żadnego testu takiego jak ten z dziś. Zawsze jedna i nawet cienia drugiej [emoji28]
No ale jak nie masz 3 miesiące okresu to może być nawet 3 miesiąc ale to jest nie powiedziane. Takie mocne kreski to ja widziałam tutaj nawet już w 6tc także odcień kreski nie powie ci który tydzień ciąży. Do lekarza się zarejestruj.

reklama
Dlaczego dziwne? Skoro zawsze byłam nastawiona na pozytyw a nie wychodziły to odpuściłam sobie [emoji123]. Ten sarkazm jest odczuwalny, tylko po co w ten sposób? [emoji3166] Można ominąć wypowiedź i po problemie.

Zapraszam na wątek październikowe kreski. Myśle, ze tam będzie lepsza grupa odbiorców na takie rozmyślania [emoji4] tu faktycznie mamy dziewczyny, które dopiero się starają o zajście w ciąże, dłużej lub krócej. Tam będą osoby, które są w podobnych do Ciebie sytuacjach. Powodzenia, spokojnej ciąży!

Do góry