Zastanawia mnie ile to może być tygodni skoro wyszła taka mocnaNo taka krecha to napewno ciąża.
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastanawia mnie ile to może być tygodni skoro wyszła taka mocnaNo taka krecha to napewno ciąża.
Pójdziesz do lekarza to się dowiesz ile tyg. Dziwne żeby przez 3 miesiące nie mieć okresu, starać się o dziecko, nie zrobić wcześniej testu i być zdziwionym że wyszedł pozytywnie. Ja bym już dawno była u lekarza 5 razyZastanawia mnie ile to może być tygodni skoro wyszła taka mocna. Ja nigdy u siebie nie widziałam żadnego testu takiego jak ten z dziś. Zawsze jedna i nawet cienia drugiej
![]()
Poczytaj na necie.Spróbuję castangusa ( podoba mi się nazwa)![]()
Zastanawia mnie ile to może być tygodni skoro wyszła taka mocna [emoji848]. Ja nigdy u siebie nie widziałam żadnego testu takiego jak ten z dziś. Zawsze jedna i nawet cienia drugiej [emoji28]
Tak już czytałam, poczekam do miesiączki i skocze do aptekiPoczytaj na necie.
Bierze się go 3 miesiące i przerwa.
Dlaczego dziwne? Skoro zawsze byłam nastawiona na pozytyw a nie wychodziły to odpuściłam sobiePójdziesz do lekarza to się dowiesz ile tyg. Dziwne żeby przez 3 miesiące nie mieć okresu, starać się o dziecko, nie zrobić wcześniej testu i być zdziwionym że wyszedł pozytywnie. Ja bym już dawno była u lekarza 5 razy
Dzwoniłam do gina, mówił by zarejestrować się i przyjść do niego najpierw.Idź do gina. Możesz tez oznaczyć betę [emoji6]
Dlaczego dziwne? Skoro zawsze byłam nastawiona na pozytyw a nie wychodziły to odpuściłam sobie [emoji123]. Ten sarkazm jest odczuwalny, tylko po co w ten sposób? [emoji3166] Można ominąć wypowiedź i po problemie.
No ale jak nie masz 3 miesiące okresu to może być nawet 3 miesiąc ale to jest nie powiedziane. Takie mocne kreski to ja widziałam tutaj nawet już w 6tc także odcień kreski nie powie ci który tydzień ciąży. Do lekarza się zarejestruj.Zastanawia mnie ile to może być tygodni skoro wyszła taka mocna [emoji848]. Ja nigdy u siebie nie widziałam żadnego testu takiego jak ten z dziś. Zawsze jedna i nawet cienia drugiej [emoji28]
Dlaczego dziwne? Skoro zawsze byłam nastawiona na pozytyw a nie wychodziły to odpuściłam sobie [emoji123]. Ten sarkazm jest odczuwalny, tylko po co w ten sposób? [emoji3166] Można ominąć wypowiedź i po problemie.