młoda1994
Fanka BB :)
@Katrinaka: przykro mi i jestem zła że nic nie wyszło. Myślałam że chociaż tobie się udało.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się też zastanawiałam czy robić proga, ale skoro był pęcherzyk i go nie ma to owu była więc szkoda kasy na badanie... [emoji848]
Ja będę ostatnia
Po 18 dopiero więc cały dzień jeszcze przede mnąJa się też zastanawiałam czy robić proga, ale skoro był pęcherzyk i go nie ma to owu była więc szkoda kasy na badanie...
Ja też czekam na Twoje USG, na którą masz?
My jesteśmy nie zastąpione [emoji1787]Nie pierdziel. Prawda taka ze nigdy nie opuścimy tego wątku, z dziećmi czy bez, bo takie wspaniałe jesteśmy [emoji41]
Po 18 dopiero więc cały dzień jeszcze przede mną [emoji16]
A w którym dc jesteś? Może pójdziesz za przykładem koleżanki, która obiecała jutro testować i będziesz jednak kolejną z dwoma krechami?nigdy nie wiesz
Ja mam na 25 m i samo wypływ, dobrze ze teście obok mają staw to nadmiar tam leciBędę niebawem budować przy swoim domu i jestem ciekawa, jak głęboką muszę wykopać, żeby nie wyschła. Zero podtekstów hahah
To ja też trzymam kciukiJa po 18 idę cycki badać, wiec myślami będą z Tobą
A no widzisz, czyli nie mój msc jeszcze@Katrinaka: przykro mi i jestem zła że nic nie wyszło. Myślałam że chociaż tobie się udało.