Sherlook
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo ale wierzę, że październik będzie naszU mnie też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi bardzo ale wierzę, że październik będzie naszU mnie też
U mnie też
Pod spodem test owulacyjny u góry ciazowy. Ledwo l3dow Ale jakis cień cienia jest Zobacz załącznik 1185545
Ale nie widzisz cienia cienia?Jakiś pechowy ten miesiąc
To bylo wcziraj i nie bylo zadnego cienia dzisiaj jakby cos przebija zobaczymy jutroMoże jest tam jakaś kreska testowa? Ja niestety nie widzę. Ale jestem stara i ślepa, może ktoś inny coś zobaczy [emoji2272]
To bylo wcziraj i nie bylo zadnego cienia dzisiaj jakby cos przebija zobaczymy jutro Zobacz załącznik 1185548
Tule mocnoNiestety negatyw
Owu widać, ciazowy nicPod spodem test owulacyjny u góry ciazowy. Ledwo l3dow Ale jakis cień cienia jest Zobacz załącznik 1185545
Dupka mam na niedomoge, ale mimo wszystko działa korzystnie w każdym innym aspekcieO dupek ma działać przeciw torbielom? Pytam bo mój tylko stwierdził że jeśli nadal ciąży nie będzie to rekomendował by zrobić laparoskopie z uwagi na jak to nazwał endometrialny jajnik. Mam dwa torbiele
Dopiero po 3 miesiącach braku okresu zrobiłaś test?Dziewczyny okresu nie mam od 3 miesięcy. Zrobiłam przed chwilą test dla śmiechu a tu takie krechy możecie mi to wyjaśnić? Zobacz załącznik 1185544