Niee no serio??? [emoji17] ja byłam pewna siebie żeby będą u Ciebie 2 kreski [emoji17]
Niestety negatyw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety negatyw
Tak, ponieważ nie mam regularnych okresów i myślałam że znowu się dużo spóźnia a tak na poważnie to dość się spinałam w życiu o testy. Tym razem odpuściłam sobie wszystko co możliwe a test wykonany na spontanie z ranaDopiero po 3 miesiącach braku okresu zrobiłaś test?
Yhym... No to gratulacjeTak, ponieważ nie mam regularnych okresów i myślałam że znowu się dużo spóźnia a tak na poważnie to dość się spinałam w życiu o testy. Tym razem odpuściłam sobie wszystko co możliwe a test wykonany na spontanie z rana
Podziękuję jak pójdę do gina i dowiem się że jest wszystko ok . Swoją drogą ciekawe ile jestem w ciążyYhym... No to gratulacje
WywaliłamSerio? Nie może być [emoji3525] pokażesz?
Mi też, ale stresa mam co się dzieje....Pokaż fotkę! Tam na pewno coś przebija!!! A tak na serio przykro mi[emoji8][emoji8]
Może to przez te globulki. Poczekaj jeszcze trochę.Mi też, ale stresa mam co się dzieje....
Tez o tym pomyślałam.Może to przez te globulki. Poczekaj jeszcze trochę.