Celia89
Fanka BB :)
Xd upackaja Cię lubrykantem, pougniataja i paszla do domku. Warto robić.Poza usg dopochwowym nigdy nie miałam innego robionego [emoji1787][emoji1787] stad moje durne pytanie, musze się psychicznie przygotować [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Xd upackaja Cię lubrykantem, pougniataja i paszla do domku. Warto robić.Poza usg dopochwowym nigdy nie miałam innego robionego [emoji1787][emoji1787] stad moje durne pytanie, musze się psychicznie przygotować [emoji23]
Taaaak, znam te wymówki... Też kochałam dlatego byłam taka głupia i tak długo klapki z oczu mi schodziłyKurde... Ale to był mój ideał ☹☹ żebyście wiedziały jak dużo mi dał i dużo we mnie zmienił.
Wiedzial o mnie wszystko. Nawet pchnął mnie żeby zapisać się do psychologa i dzięki temu coś zrozumiałam...
Ale po czasie zrobił się właśnie ciut agresywny.
On to tłumaczy zazdrością..
Miałam podobnie ah, pierwsza miłość normalnieMiałam 14 lat a chłopaka 3 lata starszego. Bil mnie tkwiłam w tym 9 miesięcy wkurzyłam się i odeszłam. Odeszłam ze strachem ale udało się. Byłam zdradzana i to przez chłopaka z moją biologiczna siostra.
Przemysl kochana ten związek żeby Ci kiedyś krzywdy nie zrobił.
Rozumiem Cię i również mi przykro że tak się zachowuje twój W w stosunku do ciebie [emoji26] kochasz go ale nie możesz wszystko miłością tłumaczyć. Jesteś w moim wieku młoda kobitka zapewne piękna córeczkę szkoda marnować życia. Nie będę Ci pisać co masz robić ale przemysl chociaż. Napewno podejmiesz odpowiednią decyzję dla siebie i córeczki.Ale to pierwszy taki facet którego naprawdę kocham [emoji3525] który dał mi bardzo dużo.
Nie, mała nie widziała..
Wydaje mi się że nie jego do tego zdolny.Miałam 14 lat a chłopaka 3 lata starszego. Bil mnie tkwiłam w tym 9 miesięcy wkurzyłam się i odeszłam. Odeszłam ze strachem ale udało się. Byłam zdradzana i to przez chłopaka z moją biologiczna siostra.
Przemysl kochana ten związek żeby Ci kiedyś krzywdy nie zrobił.
Miłość jest ślepa. Zapamiętaj to. Wiec jeśli kochać to też myśleć racjonalnie. Jeśli zazdrość - super! Ale racjonalna, kiedy przejawia się rozmowa a nie agresja.Mam to cały czas w głowie.......
Ale to pierwszy taki facet którego naprawdę kocham [emoji3525] który dał mi bardzo dużo.
Nie, mała nie widziała..
Ja biorę. Zwykłą i NACCzy któraś bierze miovelie? Mam pytanko ☺