młoda1994
Fanka BB :)
Może może koleżanka żartuję[emoji16][emoji12]A z cieniem cienia być nie może?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może może koleżanka żartuję[emoji16][emoji12]A z cieniem cienia być nie może?
@Katrinaka ja jutro jak tylko wstaję wchodzę na forum i gratuluję dwóch kreseczek[emoji7] mogą być markerem[emoji7]
choć na serio zatwardzenie daje nadzieję [emoji3526]
Dobry ten Leszek szkoda, że tylko jeden jest.
Idę na czerwcówki poczytać, to nic że małpa się kończy, ale to na pewno BYŁO PLAMIENIE IMPLEMENTACYJNE[emoji23][emoji23][emoji23]
Rozwaliłaś system@Katrinaka ja jutro jak tylko wstaję wchodzę na forum i gratuluję dwóch kreseczek[emoji7] mogą być markerem[emoji7]
Idę na czerwcówki poczytać, to nic że małpa się kończy, ale to na pewno BYŁO PLAMIENIE IMPLEMENTACYJNE[emoji23][emoji23][emoji23]
Rozwaliłaś system [emoji1787][emoji1787][emoji1787]@Katrinaka ja jutro jak tylko wstaję wchodzę na forum i gratuluję dwóch kreseczek[emoji7] mogą być markerem[emoji7]
mistrz!Nie będę oficjalnie pisać. Ale już mi podpadła ostatnio.
Wiesz o kogo chodzi?[emoji1787][emoji1787]mistrz!
@Katrinaka ja jutro jak tylko wstaję wchodzę na forum i gratuluję dwóch kreseczek[emoji7] mogą być markerem[emoji7]