młoda1994
Fanka BB :)
Ona nie ucieknie bo do niej poleci.Opuścisz nas z dwoma kreskami? [emoji3525] niby to naturalna kolej rzeczy, ale jednak pozostaje niedosyt [emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ona nie ucieknie bo do niej poleci.Opuścisz nas z dwoma kreskami? [emoji3525] niby to naturalna kolej rzeczy, ale jednak pozostaje niedosyt [emoji39]
Ja przez głupie pytaniaNie no co ty. Ty to fajna babeczka jesteś.
Jak byśmy miały prywatny wątek to można pisać takie rzeczy ale na publicznym [emoji848] pomyślcie o prywatnym.
Nie nieJa przez głupie pytania [emoji23][emoji2368]
To jakim cudem nie widziałaś mojej krechy??Nie no co ty. Ty to fajna babeczka jesteś.
Pewnie ze się da.A to się da takie zamknięte robić?
Oo to fajne. Albo zamknięta grupa na fbA to się da takie zamknięte robić?
Wzrok kochana wzrok się pogorszył bardzo naprawdę.To jakim cudem nie widziałaś mojej krechy?? [emoji28]
Dobre pytanie I oczywiście żeby dołączyć będzie trzeba wskazać testy z brakiem cieniaA to się da takie zamknięte robić?