K
Katijah
Gość
Ja w razie co o 4.30 jutro zadzieram kiecę i już mnie nie maTy za wczasu [emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w razie co o 4.30 jutro zadzieram kiecę i już mnie nie maTy za wczasu [emoji23][emoji23][emoji23]
Witam w klubie... mi też się seksy dobrze ułożyły, ale jakoś nie czuje, że nic z tego [emoji85]
Ej ej a my to co od cyganówPisz na priv ja ci też opiszę sytuację
Ja w razie co o 4.30 jutro zadzieram kiecę i już mnie nie ma [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie no co ty. Ty to fajna babeczka jesteś.Ja??? Przez te testy??, [emoji28][emoji28]
Dziewczyny mam wyniki i progesteron 15,57 i to jest 9dpo.
Kompletnie nie wiem czy to dobrze . Mieszczę się w normie
Ja przez głupie pytaniaNie no co ty. Ty to fajna babeczka jesteś.
Jak byśmy miały prywatny wątek to można pisać takie rzeczy ale na publicznym [emoji848] pomyślcie o prywatnym.Ej ej a my to co od cyganów [emoji848][emoji39]
No niby leciałam tylko na kasę.. Trochę przykro bo mój W. powiedział mi to po jakimś czasie..Oni chyba blachary nie widzieli że ciebie przez zdjęcie tak nazywali