reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Bo na nie których wątkach jak się z nimi nie zgadzasz to cię zeżrą a ja sobie nie dam w kaszę dmuchać. Też potrafię się odezwać. A na nie których wątkach nawet nie możesz napisać swojej opinii zdania na jakiś temat bo im to nie pasuje.
Mi się wydaje że są bardziej wrażliwe i nie mają takiego dystansu.
Chciałyby usłyszeć to co one myślą..
Nie myśląc o konsekwencjach i rozczarowaniu później

reklama
Moja najlepsza koleżanka ze szkoły średniej powiedziała mi, ze jak mnie pierwszy raz zobaczyła to pomyślała sobie, ze jestem s*ka i nie będziemy się lubić [emoji23]

Swój do swego ciągnie [emoji16]
Ja moje najlepsze przyjaciółki poznawałam zaczynając od spiny 😁 a teraz jka mamy coś do siebie to lecą noże, a za godzinkę już jest ok😉

Właśnie a ja wale prosto z mostu. Mnie jest ciężko lubić a mi jest z tym dobrze. Ale prawda jest taka że większość osób tutaj na forum to zarozumiałe.... Nie będę się brzydko wyrażać.

Forum publiczne to forum publiczne. Trzeba się liczyć z rożnym zdaniem różnych osób, nie zawsze takim samym, nie zawsze pochlebnym. I to się nie podoba tym, które chcą usłyszeć to, co same mysla. Szkoda. Trzeba być otwartym [emoji847] i nie zrażać się.

To chyba nie do końca o wrażliwość chodzi... Żyjemy w czasach takiej obłudy, że ludzie nie lubią I nie są przyzwyczajeni do prawdy 🤷‍♀️

reklama
Do góry