reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Bo na nie których wątkach jak się z nimi nie zgadzasz to cię zeżrą a ja sobie nie dam w kaszę dmuchać. Też potrafię się odezwać. A na nie których wątkach nawet nie możesz napisać swojej opinii zdania na jakiś temat bo im to nie pasuje.
Mi się wydaje że są bardziej wrażliwe i nie mają takiego dystansu.
Chciałyby usłyszeć to co one myślą..
Nie myśląc o konsekwencjach i rozczarowaniu później

reklama
Moja najlepsza koleżanka ze szkoły średniej powiedziała mi, ze jak mnie pierwszy raz zobaczyła to pomyślała sobie, ze jestem s*ka i nie będziemy się lubić [emoji23]

Swój do swego ciągnie [emoji16]
Ja moje najlepsze przyjaciółki poznawałam zaczynając od spiny 😁 a teraz jka mamy coś do siebie to lecą noże, a za godzinkę już jest ok😉

Właśnie a ja wale prosto z mostu. Mnie jest ciężko lubić a mi jest z tym dobrze. Ale prawda jest taka że większość osób tutaj na forum to zarozumiałe.... Nie będę się brzydko wyrażać.

Forum publiczne to forum publiczne. Trzeba się liczyć z rożnym zdaniem różnych osób, nie zawsze takim samym, nie zawsze pochlebnym. I to się nie podoba tym, które chcą usłyszeć to, co same mysla. Szkoda. Trzeba być otwartym [emoji847] i nie zrażać się.

To chyba nie do końca o wrażliwość chodzi... Żyjemy w czasach takiej obłudy, że ludzie nie lubią I nie są przyzwyczajeni do prawdy 🤷‍♀️

reklama
Do góry