HeraUnique
Fanka BB :)
Ja po jabłku to bym wybuchła, a brzuch dostałabym jak 9 miesiącuJabłko se zjedz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po jabłku to bym wybuchła, a brzuch dostałabym jak 9 miesiącuJabłko se zjedz
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ty to jesteś udana. Ja też zaraz flachę otworze.Ja oszukane piwko [emoji16]
Same alkusy tu [emoji23][emoji23][emoji23] się dziwią ze w ciąże zajść nie mogą [emoji23][emoji23][emoji23]
To woda rano. Ja np po zwykłym mleku co do kawy leje mam masakrę. Muszę bez laktozyJa po jabłku to bym wybuchła, a brzuch dostałabym jak 9 miesiącu
Hahaha na bogato[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Ty to jesteś udana. Ja też zaraz flachę otworze.
Jestem za jestem za[emoji1787] zapraszam do Niemiec.Kurde laski jesteście mega.
Może jakieś spotkanko przed zaciazeniem i %%%? [emoji28][emoji28]
Ja tam nic nie widzę ale ja mogę mieć spaczone widzenie, bo sama nie jestem lepsza kiedyś usłyszałam, że jak się patrzy mi w oczy jak jestem zła to widać kije baseball-oweOjj poczytajcie jej posty
Zaraz ja pewnie z siekierki od niej dostanę
Siekiera leciNic dziwnego patrzysz na takie wpisy @młoda1994 I aż strach napisać [emoji28][emoji12][emoji12]
Dobra... Biorę dwie flachy ale nie pije bo nie lubie.Jestem za jestem za[emoji1787] zapraszam do Niemiec.
Miała kilkanaście zgrzytow jak nie więcejJa tam nic nie widzę ale ja mogę mieć spaczone widzenie, bo sama nie jestem lepsza kiedyś usłyszałam, że jak się patrzy mi w oczy jak jestem zła to widać kije baseball-owe