K
Katijah
Gość
Śliwki jadłamJabłko se zjedz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliwki jadłamJabłko se zjedz
Bo na nie których wątkach jak się z nimi nie zgadzasz to cię zeżrą a ja sobie nie dam w kaszę dmuchać. Też potrafię się odezwać. A na nie których wątkach nawet nie możesz napisać swojej opinii zdania na jakiś temat bo im to nie pasuje.Młoda to juz nie jednej podpadła..
Ja mam problem po każdym surowym owocu błonnik mi nie służy, a raczej mojemu otoczeniuTo woda rano. Ja np po zwykłym mleku co do kawy leje mam masakrę. Muszę bez laktozy
To popij mlekiemŚliwki jadłam
Ja tam nic nie widzę [emoji848] ale ja mogę mieć spaczone widzenie, bo sama nie jestem lepsza[emoji2368] kiedyś usłyszałam, że jak się patrzy mi w oczy jak jestem zła to widać kije baseball-owe [emoji1787]
Ja owoce rzadko jem.Ja mam problem po każdym surowym owocu błonnik mi nie służy, a raczej mojemu otoczeniu
Tak jak napisałam ktoś jest ok do mnie ja też będę. Inaczej nie ma opcji. W życiu prywatnym tez taka jestem i kto ma być przy mnie to zostanie a kto ma odejść to super wtedy śmieci się same wyrzucaMi jeszcze nie [emoji23] jak do tego dojdzie to troszeczkę wiór poleci, damy sobie po razie i będzie okejka [emoji6]
Siekiera leci
Moja 11 letnia córka mówi do mnie - mamo ty w okularach przeciwsłonecznych wyglądasz jak suczMoja najlepsza koleżanka ze szkoły średniej powiedziała mi, ze jak mnie pierwszy raz zobaczyła to pomyślała sobie, ze jestem s*ka i nie będziemy się lubić [emoji23]
Swój do swego ciągnie [emoji16]
Żadnej ale jest tu taka jedna na oku[emoji85][emoji85]Młoda wróciła.. Której się dzisiaj oberwie [emoji28][emoji28][emoji28]