reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja tam nic nie widzę [emoji848] ale ja mogę mieć spaczone widzenie, bo sama nie jestem lepsza[emoji2368] kiedyś usłyszałam, że jak się patrzy mi w oczy jak jestem zła to widać kije baseball-owe [emoji1787]

Moja najlepsza koleżanka ze szkoły średniej powiedziała mi, ze jak mnie pierwszy raz zobaczyła to pomyślała sobie, ze jestem s*ka i nie będziemy się lubić [emoji23]

Swój do swego ciągnie [emoji16]

Mi jeszcze nie [emoji23] jak do tego dojdzie to troszeczkę wiór poleci, damy sobie po razie i będzie okejka [emoji6]
Tak jak napisałam ktoś jest ok do mnie ja też będę. Inaczej nie ma opcji. W życiu prywatnym tez taka jestem i kto ma być przy mnie to zostanie a kto ma odejść to super wtedy śmieci się same wyrzuca

reklama
Do góry