Celia89
Fanka BB :)
Nie nadrobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O dupek ma działać przeciw torbielom? Pytam bo mój tylko stwierdził że jeśli nadal ciąży nie będzie to rekomendował by zrobić laparoskopie z uwagi na jak to nazwał endometrialny jajnik. Mam dwa torbieleMój nic mi nie mowil. W ciagu pół roku miałam 2 albo 3 torbiele krwotoczne.
Mam nadzieje ze teraz przy okresie zeszła i lekarz będzie mnie przed iui stymulowal.
Ja tylko w każdym cyklu biorę dupka
Pij!! Na zdrowie [emoji16][emoji16]Ja mam za to dylemat... Bo w weekend wpadają znajomi, i teraz pić czy nie pić [emoji848] bo nie chce testować wcześniej wrazie odrzucenia zarodka [emoji2368] ehhh same problemy [emoji28]
Ja też w SO idę na imprezę do siostry.. I też mam ten dylemat , nie ma sensu robić testu 5 dni przed @Pij!! Na zdrowie [emoji16][emoji16]
Ledwo was nadrobiłam!! Wróciłam z roboty z jakąś depresją [emoji47]
Powiem ci tak. Ja żyję normalnie, piję jak mam ochotę, nie uważam na siebie jakoś bardzo, jem niezdrowe rzeczy, bo nie wiadomo ile się jeszcze będę starać. A jak to będzie kilka lat. To jest moje podejście. Ale miałam koleżankę, która starała się 2 lata i w 2 fazie cyklu nigdy nie piła. Kiedyś miała już okropnego doła po tych latach starań i na imprezie upiła się okropnie. Na drugi dzień test pozytywny [emoji3526]Ja też w SO idę na imprezę do siostry.. I też mam ten dylemat [emoji849][emoji849][emoji849], nie ma sensu robić testu 5 dni przed @
W takim razi eodpalam drineczka po 17 to chyba można a i ciśnienie mi zejdzie, ukrwienie lepsze, same plusyPowiem ci tak. Ja żyję normalnie, piję jak mam ochotę, nie uważam na siebie jakoś bardzo, jem niezdrowe rzeczy, bo nie wiadomo ile się jeszcze będę starać. A jak to będzie kilka lat. To jest moje podejście. Ale miałam koleżankę, która starała się 2 lata i w 2 fazie cyklu nigdy nie piła. Kiedyś miała już okropnego doła po tych latach starań i na imprezie upiła się okropnie. Na drugi dzień test pozytywny [emoji3526]
Wrazie co, pisz rano na priv, to Ci polecę dobrego markeraDziewczyny z młotkami i siekierami kupiłam test
Dziewczyny z młotkami i siekierami kupiłam test [emoji39][emoji39][emoji39]
20 a nie wiem po co się dobijać.21 czy 20?
Jeśli 20 to..może zdarzyły poronić? Tylko na cholerę się dobijać? [emoji85]
Nie trzeba mi dorównywać ale trochę wredoty wystarczy mieć [emoji1787]Po ostatnich ocenach niektórych forumowiczek.... obawiam sie, że możemy Ci nie dorównać [emoji28]