HeraUnique
Fanka BB :)
Będę jak Wioletta Villas co prawda samotna bo mój mi już zapowiedział, że jak kolejną znajdę z ulicy przyniosę to on się pakujęOd razu całe ZOO[emoji1787][emoji1787]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będę jak Wioletta Villas co prawda samotna bo mój mi już zapowiedział, że jak kolejną znajdę z ulicy przyniosę to on się pakujęOd razu całe ZOO[emoji1787][emoji1787]
Mój m tak robi. On się nie wstydzi w sklepie jak go za swędzi to się drapie tak na widoku[emoji1787][emoji1787]Jak oni po jajach się drapią to jest ok?! Drap se, a niech widzą, że masz i zazdroszczą [emoji16]
Jak oni po jajach się drapią to jest ok?! Drap se, a niech widzą, że masz i zazdroszczą [emoji16]
Obiecałam i dotrzymam słowa. Masz to pewne bardziej niż kredyt z banku [emoji12]Mam już psa [emoji3531] [emoji23]
Wiem, każdy potrzebuje czegoś innego. [emoji4] Dlatego napisałam, ze ja bym się tam za bardzo z dziewczynami nakręcała, ale to moje odczucie i preferencje. Wole mieć [mention]młoda1994 [/mention] obok siebie [emoji16] wybije mi głupoty z głowy jak będzie trzeba, obiecała [emoji13]
mnie najbardziej śmieszy, jak niektórzy wkładają rękę do kieszeni i udają, że nie widaćMój m tak robi. On się nie wstydzi w sklepie jak go za swędzi to się drapie tak na widoku[emoji1787][emoji1787]
To mu pow ok ale przyjdź robić na noce bobasa [emoji1787]Będę jak Wioletta Villas [emoji3590] co prawda samotna bo mój mi już zapowiedział, że jak kolejną znajdę z ulicy przyniosę to on się pakuję [emoji23]
Obiecałam i dotrzymam słowa. Masz to pewne bardziej niż kredyt z banku [emoji12]
O masz [emoji6] i mnie na każdym USG widac. Nie znika. Niby ciąża leczy takie zmiany ale weź najpierw w nią zajdz. [emoji41]był psikus bo miałam mieć usuwanego torbiela bo był dość duży, na konsultacji w szpitalu okazało się że już go nie ma i tak x2. Kontrola tylko
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Też kilka razy to zauważyłam. Ja to w ogóle jakieś zboczenie zawodowe mam bo jak np mnie idzie jakiś facet to od razu wzrok mi spada tam gdzie nie powinien [emoji1787][emoji1787]mnie najbardziej śmieszy, jak niektórzy wkładają rękę do kieszeni i udają, że nie widać [emoji23]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Też kilka razy to zauważyłam. Ja to w ogóle jakieś zboczenie zawodowe mam bo jak np mnie idzie jakiś facet to od razu wzrok mi spada tam gdzie nie powinien [emoji1787][emoji1787]