K
Katijah
Gość
Faktycznie w całkiem innym miejscu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kreska wędrowniśNo właśnie mówię , ona sobie wjechała bardzo powoli w tą pierwszą linię i koniec ... potem biało ale nigdy mi się nie zdarzało by po czerwonej fali zrobiło się białe pole a potem czerwona kreska sobie spacerowała po teście
Oczywiście, że jest szansa dlatego ja nigdy nie polecam robić testów wcześniej niż dzień spodziewanej @,chox coś mi się wydaje, że ja w tym miesiącu za testuje szybciej
Pewnie że jest szansa, dopiero mogło dojść do zagnieżdżenia, a dopiero od tego momentu beta jest wytwarzana w oragnizmie. Trzymam kciuki!Wiecie co? Jestem wściekła na siebie. Po jaka cholerę ja wczoraj robiłam ta betę hcg?
Popłakałam się wczoraj. I tak sobie myśle.... wczoraj miałam 21 dc.... beta wyszła 2,14. Miesiączki mam jak w zegarku co 28 dni.... może cholera jest jeszcze szansa?
Dobrego dnia wszystkim! Trzymam za Was kciuki!
Tez myślę, że była za wcześnie zrobionaPewnie że jest szansa, dopiero mogło dojść do zagnieżdżenia, a dopiero od tego momentu beta jest wytwarzana w oragnizmie. Trzymam kciuki!
No widzisz u mnie dalej też nie wyszedł żaden mega pozytyw a pęcherzyk był i mam nadzieję , że już go nie maMi nigdy pozytywnie nie wyszedł test owu, tak mniej więcej wyglądały jak u ciebie a monitoring powiedział, że była owu
A to u mnie jest odwrotnie zawsze pyta kupić ci test[emoji1787][emoji1787]Czy ta 2 linia nie powinna być niżej? [emoji848]
Ja mówię do mojego M, że chyba się udało, że czuję, że to ten cykl, na co on " od 3 lat co miesiąc jesteś w ciąży, tylko nie potrzebnie pieniądze na testy wydajesz" [emoji28] wsparcie pełną gębą [emoji28]
Ahahhaha mój tak samoA to u mnie jest odwrotnie zawsze pyta kupić ci test[emoji1787][emoji1787]
Ja jak już robię test to naprawdę muszę mieć powódAhahhaha mój tak samo [emoji16][emoji28][emoji28]
Kiedys o 23 leciał po pracy żebym miała na rano