Ancka
Fanka BB :)
Ja teżJa też tak mam.. swoją drogą jak mam orgazm to mam wrażenie, że popuszczam (choć to nie ma miejsca)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżJa też tak mam.. swoją drogą jak mam orgazm to mam wrażenie, że popuszczam (choć to nie ma miejsca)
Nie zrobiłam, bo nie kupiłamOby a jak Twój test bo coś się migasz
Wysłać Ci? Przynajmniej mnie nie będzie kusićNie zrobiłam, bo nie kupiłam
HahahaWysłać Ci? Przynajmniej mnie nie będzie kusić
Cos wiem o wydłużających sie cyklach... od maja do teraz z 26 do 38dni... i mam wrażenie ze wszystko przez tendencje do torbieli krwotocznychTeż bym tak chciała, wczoraj test biały a okresu dalej nie ma, zawsze mnie piersi przed bolały conajmniej 3 dni a teraz dopiero dzisiaj lekko zaczynam czuć, mam nadzieję, że nie będę musiała jeszcze 3 dni czekać, dzisiaj już 35dc,zawsze idealnie jak przejrzałam kalendarzyk od 2,5 roku 31 dni, czasem jakiś przeskok na 32,a tu w zeszłym miesiącu 33 a teraz już 35, ból miesiączkowy zawsze na 2dc a teraz miałam w 28dc,31,32 i dzisiaj, zwariować mozna
Noo to na co jeszcze czekamy? Skoro już nawet flo daje Ci znaka "zrób test"Hahaha
Dziś flo jednak oświeciło i wyszło szara kropka z napisem opóźnia ci się okres 1 dzień
No kur... Boję sięNoo to na co jeszcze czekamy? Skoro już nawet flo daje Ci znaka "zrób test"
Cos wiem o wydłużających sie cyklach... od maja do teraz z 26 do 38dni... i mam wrażenie ze wszystko przez tendencje do torbieli krwotocznych
Nie peniaj zrób test i nie wkręcaj ze nie masz bo napewno maszNo kur... Boję się
Pierwsze słyszę. Ja od żadnego gin tego nie usłyszałam. A jak mam sikac jak mi się nie chce. Ja idę dopiero rano jak wstaje do toalety.Ginekolog zaleca mężczyźnie i kobiecie po seksie wysikać się