młoda1994
Fanka BB :)
Kochana jesteś [emoji3059][emoji3059]Oby się spóźnił 9 miesięcy. Tego Co życzę. [emoji3][emoji108]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jesteś [emoji3059][emoji3059]Oby się spóźnił 9 miesięcy. Tego Co życzę. [emoji3][emoji108]
Też jestem tęga zdania choć dużo osób obraża się o prawdę jak ktoś powie i to nie tylko na forach bo w życiu co dziennym również.Ja wale prosto z mostu [emoji2368] prawda bywa nie wygodna... Ale czy nie jest lepsza?  ja się staram 3 lata i wiem jak to jest szukać cienia cienia i się nakręcać i to nie jest nic dobrego! Przez to też cykl potrafi zwariować, a nawet można wstrzymać z nerwów @ bo się chce te 2 kreski koniecznie zobaczyć. Poza tym jak się wstawia zdj testu to chce się przekonać siebie czy innych? Bo nie rozumiem[emoji848]
Ja wolę nie wiedzieć pierwszy rok też testowałam odrazu jak się dało. Widziałam cienie, a nawet i 2 kreski, a później bach @ to dopiero bije po psychice... Nikt tu nie chce źle dla nikogo. Ale wstawiając test trzeba sineloczyc z tym, że nie zauważy większość i nie ma co przekonywać, że jest. Bo sądzę, że wstawia się zdjęcie żeby zasięgnąć opinii, a nie narzucić swoją prawdę, bo jaki inaczej jest w tym cel?Ja np wolę wiedzieć że coś zaskoczyło a nie rozwinęło sie dalej
Zgadzam się z tym, dlatego nie będę już wcześniej testować przed @. Już mam dosyć nakręcania się, głupiej nadziei że może się udało, że ten negatyw to dlatego że za szybko itd...I właśnie chodzi o to, że robiąc test za wcześnie można się narazić na gorsze rzeczy niż zawód. Np poronienie samoistne bo organizm odrzuci. Test wyjdzie pozytywnie, a przyjdzie @ bo zarodek został odrzucony. To jest dopiero zawód i ból. Dlatego tak większość naciska na nie robienie wcześniej
Dlatego ja mam kilkoro bliskich znajomych, dużo osób nie lubi prawdy, a ja nie lubię kłamać dla mnie najgorsza prawda jest lepsza od najpiękniejszego kłamstwaTeż jestem tęga zdania choć dużo osób obraża się o prawdę jak ktoś powie i to nie tylko na forach bo w życiu co dziennym również.
Otóż to.Dlatego ja mam kilkoro bliskich znajomych, dużo osób nie lubi prawdy, a ja nie lubię kłamać [emoji2368] dla mnie najgorsza prawda jest lepsza od najpiękniejszego kłamstwa [emoji2368]
Co gorsza można sobie przez to cały cykl poprzestawiać, bo z napięcia i nerwów wstrzyma się @ i cała spirala się nakręcaZgadzam się z tym, dlatego nie będę już wcześniej testować przed @. Już mam dosyć nakręcania się, głupiej nadziei że może się udało, że ten negatyw to dlatego że za szybko itd...
Chyba też sobie kupię testy zawsze to jakieś wyczekiwanie na 2 kreski i to bardziej pewneDziewczyny u mnie się szykuje chyba szybsza owu. Takiej kreski jak dzisiaj nie miałam nawet w 8dc a dzisiaj 4dc (1 zdjęcie) a drugie poprzedni cykl. Zobacz załącznik 1184317Zobacz załącznik 1184319
Serioooo może się znamy ja do Chorzowa a dzieciaki rodziłam na GoduliRuda Slaska [emoji6] do Kato jeżdżę do ginekologa [emoji16]