reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Mam nadzieję że żadne z moich słów cię nie uraziło ale jeśli jednak tak to przepraszam ale jak widzę że się nakręcacie stresujecie co wcale przy staraniach nie pomaga to aż przykro się robi bo pozniej płacz i rozczarowanie wpadanie w depresję i myślenie tylko o ciąży. A życie ucieka między palcami.
Nie no co Ty 😘 sama dziś pomyślałam sobie że od maja żyje tylko od owulacji do owulacji a życie ucieka. I teraz postanowiłam odpuścić, będzie co ma byc,. Bez sensu tylko o tym myśleć czy się uda czy nie, szkoda energii. A rzeczywiście fajnie mieć niespodziankę jak się zrobi test a tam 2 kreski a nie kasę tracić codziennie testować i wtedy pojawia się jedynie frustracja. 🙂 W końcu to zrozumialam ❤️

reklama
Ta robię kilka razy dziennie bo mam aż 50 [emoji23]

Och myślałam ze raz dziennie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tez ta wielka paczkę zamówiłam. Narazie słabo, ale spodziewam się koło 14-15dc ciemnienia [emoji848] No chyba ze się zaskoczę. You never know [emoji2272][emoji23]
IMG_3047.jpg

reklama
Do góry