reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Może te testy się u ciebie nie sprawdzają [emoji848] daj znać po wizycie. Albo chwilę przed pęknięciem bedziesz miała mega pozytyw.
No ja mam cykle 30/31 ostatni był jakimś cudem 36... Więc mówię nawet do owu by było jeszcze czasu... Ale zamówiłam te testy i tak robię i robię i chyba na następny cykl sobie z nimi odpuszczę 😂
No zobaczymy jutro będę miała 12dc , więc coś tam będzie widział 😊

Za bardzo chcesz. Nakręcanie ci nie pomaga. Dzisiaj dopiero 4.10 do okresu jeszcze 4 dni. Zagniezdzenie może się odbyć nawet 12dpo więc poczekaj cierpliwie i jak okresu nie będzie to dopiero zrób test lub bete i wtedy będzie bardziej wiarygodne niż teraz.
Wiem, durna jestem. Zrobię test 8.04 bo za szybko to wszystko robię i dola łapę.

No ja mam cykle 30/31 ostatni był jakimś cudem 36... Więc mówię nawet do owu by było jeszcze czasu... Ale zamówiłam te testy i tak robię i robię i chyba na następny cykl sobie z nimi odpuszczę [emoji23]
No zobaczymy jutro będę miała 12dc , więc coś tam będzie widział [emoji4]
[emoji1787][emoji1787] Trzymam kciuki.

Wiem, durna jestem. Zrobię test 8.04 bo za szybko to wszystko robię i dola łapę.
Najlepiej to robić jak się okres się zjawi a nie latać na betę robić testy w domu co chwilę i się samej nakręcać. Wychodzi negatywny to może za wcześnie wychodzi pozytyw to też strach. Samo życie to jeden wielki stres więc po co sobie jeszcze dokładać.? Jak ma się udać to się uda a jak nie to latanie na betę nawet ci nie pomoze.

Najlepiej to robić jak się okres się zjawi a nie latać na betę robić testy w domu co chwilę i się samej nakręcać. Wychodzi negatywny to może za wcześnie wychodzi pozytyw to też strach. Samo życie to jeden wielki stres więc po co sobie jeszcze dokładać.? Jak ma się udać to się uda a jak nie to latanie na betę nawet ci nie pomoze.
Tu masz rację ❤️

reklama
Tu masz rację [emoji3590]
Mam nadzieję że żadne z moich słów cię nie uraziło ale jeśli jednak tak to przepraszam ale jak widzę że się nakręcacie stresujecie co wcale przy staraniach nie pomaga to aż przykro się robi bo pozniej płacz i rozczarowanie wpadanie w depresję i myślenie tylko o ciąży. A życie ucieka między palcami.

Do góry