młoda1994
Fanka BB :)
Mój m jest z Lublina.Ja Lublin [emoji846]
Kciuki!!! Kiedy masz termin @??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój m jest z Lublina.Ja Lublin [emoji846]
A ty testowałas?Ja Częstochowa
Daleko....Ja Lublin
Nie wiem czy chce..Coś tam widać oby to , zrób z rannego moczu jutro
Wczoraj miałam 9dpo i beta mniej niż 1,2 także chyba lipa, ewentualnie może się nie zagnieździł zarodek, sama nie wiem co myslec. Termin @ 8.10A ty testowałas?
Za bardzo chcesz. Nakręcanie ci nie pomaga. Dzisiaj dopiero 4.10 do okresu jeszcze 4 dni. Zagniezdzenie może się odbyć nawet 12dpo więc poczekaj cierpliwie i jak okresu nie będzie to dopiero zrób test lub bete i wtedy będzie bardziej wiarygodne niż teraz.Wczoraj miałam 9dpo i beta mniej niż 1,2 także chyba lipa, ewentualnie może się nie zagnieździł zarodek, sama nie wiem co myslec. Termin @ 8.10
W dalszym ciągu nie ciemnieją [emoji848][emoji848] kurde dziwna sprawa.Ja pierdziu czarna magia [emoji23][emoji2356]Zobacz załącznik 1184238