Ja miałam podobny 5 dni przed@Tu już po wyschnięciu- nie robię sobie nadziei bo jestem prawie tydzień przed @ i te cienie mogą oszukiwać, ale w sumie widać kreskę gołym okiem...
reklama
U moich znajomych teraz pełno bliźniątTroche sie tylko cykam bliźniaków, bo mi przychodzą takie mysli do glowy
U mnie dziadek miał dwie pary z rodzeństwa ale jak to dawniej jedna para nie przeżyła. Moja kuzynka ma. Ciotka jedna ma bliźniaczki. W sumie z obu stron mam bliźniakiU mnie babcia byla z blizniakow a w jej rodzinie jej siostra tez miala blizniaki a potem juz chyba nie było
Mama2018mama
Fanka BB :)
Podobno coraz wiecej rodzi sie blizniat moja przyjaciolka właśnie urodzila dziewczynke i chlopca fajnie jako pierwsze ale jako drugie to moze pierwsze dziecko czuc się podwójnie zazdrosne i pominieteU moich znajomych teraz pełno bliźniąt
A jak sie ogolnie czujesz? Ja sie chyba jednak cykam robic znow testu bo boje sie ze kreska zbladla ale jakbym miala test to napewno bym go zrobila
Właśnie też mi się wydaje że za wysoko ta kreska ale może ten test tak.maJest kreska ale dla mnie w dziwnym miejscu moze powtórz? Chociaz nie znam tych testów może takie sa
Ogólnie dobrze jutro myślę do lekarza iść zobaczę czy coś będzie już Wogóle jakoś tak nie czuje się inaczej jedynie co to bym spała ale przy dwójce maluchów to nie ma szans rób i pokazujPodobno coraz wiecej rodzi sie blizniat moja przyjaciolka właśnie urodzila dziewczynke i chlopca fajnie jako pierwsze ale jako drugie to moze pierwsze dziecko czuc się podwójnie zazdrosne i pominiete
A jak sie ogolnie czujesz? Ja sie chyba jednak cykam robic znow testu bo boje sie ze kreska zbladla ale jakbym miala test to napewno bym go zrobila
Mama2018mama
Hehe ja dzis ucielam sobie tylko 3 drzemki ale ja doslownie wpadam w spiaczke taka 30min, tesciowa mi zabiera malego albo maz z nim siedzi badz jak spi to z nim śpię bo bym nie dala rady jak spie to by mnie mogli wynieść i nic bym nie czula no i nic mi nie smakuje procz porzeczek cytryny i malinOgólnie dobrze jutro myślę do lekarza iść zobaczę czy coś będzie już Wogóle jakoś tak nie czuje się inaczej jedynie co to bym spała ale przy dwójce maluchów to nie ma szans rób i pokazuj
Musze test najpierw kupić moze jutro bede w miescie
Jak mi tylko dają pospać to tez tak robię ale młodszej dwie 4 wychodzą i tragedia maruda jakich mało i tylko ręceHehe ja dzis ucielam sobie tylko 3 drzemki ale ja doslownie wpadam w spiaczke taka 30min, tesciowa mi zabiera malego albo maz z nim siedzi badz jak spi to z nim śpię bo bym nie dala rady jak spie to by mnie mogli wynieść i nic bym nie czula no i nic mi nie smakuje procz porzeczek cytryny i malin
Musze test najpierw kupić moze jutro bede w miescie
Mama2018mama
Oj oj to wspolczuje przy dzieciach w ciazy jest ciężko ale idzie dac rade ja to jak bedzie znow test z 2 kreska to zapisze sie do lekarza za 2 tygodnieJak mi tylko dają pospać to tez tak robię ale młodszej dwie 4 wychodzą i tragedia maruda jakich mało i tylko ręce
reklama
Pewnie wszystko idzie ogarnąć ja z dwójką wiem już jak muszę sobie dzień zaplanować a z jednym to błądziłamOj oj to wspolczuje przy dzieciach w ciazy jest ciężko ale idzie dac rade ja to jak bedzie znow test z 2 kreska to zapisze sie do lekarza za 2 tygodnie