reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
U moich znajomych teraz pełno bliźniąt 😁
Podobno coraz wiecej rodzi sie blizniat :) moja przyjaciolka właśnie urodzila dziewczynke i chlopca :) fajnie jako pierwsze ale jako drugie to moze pierwsze dziecko czuc się podwójnie zazdrosne i pominiete :)
A jak sie ogolnie czujesz? Ja sie chyba jednak cykam robic znow testu bo boje sie ze kreska zbladla 🤣 ale jakbym miala test to napewno bym go zrobila😁

Podobno coraz wiecej rodzi sie blizniat :) moja przyjaciolka właśnie urodzila dziewczynke i chlopca :) fajnie jako pierwsze ale jako drugie to moze pierwsze dziecko czuc się podwójnie zazdrosne i pominiete :)
A jak sie ogolnie czujesz? Ja sie chyba jednak cykam robic znow testu bo boje sie ze kreska zbladla 🤣 ale jakbym miala test to napewno bym go zrobila😁
Ogólnie dobrze jutro myślę do lekarza iść zobaczę czy coś będzie już 😊 Wogóle jakoś tak nie czuje się inaczej jedynie co to bym spała ale przy dwójce maluchów to nie ma szans 😁 rób i pokazuj 😊

Ogólnie dobrze jutro myślę do lekarza iść zobaczę czy coś będzie już 😊 Wogóle jakoś tak nie czuje się inaczej jedynie co to bym spała ale przy dwójce maluchów to nie ma szans 😁 rób i pokazuj 😊
Hehe ja dzis ucielam sobie tylko 3 drzemki ale ja doslownie wpadam w spiaczke taka 30min, tesciowa mi zabiera malego albo maz z nim siedzi badz jak spi to z nim śpię bo bym nie dala rady 😁 jak spie to by mnie mogli wynieść i nic bym nie czula 🤣🤣🤣no i nic mi nie smakuje procz porzeczek cytryny i malin
Musze test najpierw kupić 😁 moze jutro bede w miescie 😁

Hehe ja dzis ucielam sobie tylko 3 drzemki ale ja doslownie wpadam w spiaczke taka 30min, tesciowa mi zabiera malego albo maz z nim siedzi badz jak spi to z nim śpię bo bym nie dala rady 😁 jak spie to by mnie mogli wynieść i nic bym nie czula 🤣🤣🤣no i nic mi nie smakuje procz porzeczek cytryny i malin
Musze test najpierw kupić 😁 moze jutro bede w miescie 😁
Jak mi tylko dają pospać to tez tak robię ale młodszej dwie 4 wychodzą i tragedia maruda jakich mało 🤦i tylko ręce

reklama
Do góry