Mama2018mama
Fanka BB :)
Jest kreska ale dla mnie w dziwnym miejscu moze powtórz? Chociaz nie znam tych testów może takie sa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest kreska ale dla mnie w dziwnym miejscu moze powtórz? Chociaz nie znam tych testów może takie sa
Jest kreska ale dla mnie w dziwnym miejscu moze powtórz? Chociaz nie znam tych testów może takie sa [emoji2368]
To są test pepino.
Zrobiłam 2. I na jednym i na drugim kreska wychodzi w tym samym miejscu
Widać, widać, ale jakieś te linie przesunięte
Jeśli w aptece to poproś Panią o czuły test, możesz wziąść dwa różne. A na tych możliwe że źle umieszczony ten pasek jest, bo kontrolna też jest przesunięta, więc testowa też, ja tam cicho gratulujeAle chyba dla pewności jutro przed pracą podejdę do apteki i kupię inny.
Myślisz że pink byłby ok, masz jakiś sprawdzony?
Jeśli w aptece to poproś Panią o czuły test, możesz wziąść dwa różne. A na tych możliwe że źle umieszczony ten pasek jest, bo kontrolna też jest przesunięta, więc testowa też, ja tam cicho gratuluje[emoji3590]
A co w ogóle u Ciebie? Nie widać Cie ostatnio. [emoji4]Tak skończyłam. Okres będzie 2-3 sierpień. Także jeszcze sporo czasu.
No dokładnie. Ja nie mówię żeby były 28-dniowe ale chociaż 35 dniowe a nie ponad 60 dniowe.
A bo starania zawieszone więc też nie mam o czym pisac. Jestem w oczekiwaniu na okresA co w ogóle u Ciebie? Nie widać Cie ostatnio. [emoji4]
Ja póki hormonów męskich nie będę miała obniżonych to nie ma co marzyć o regularnych cyklach.U mnie zawsze były 28 dni teraz po poronieniu druga przyszła po 35 dla mnie jakiś kosmos taki cykl. Ciekawe czy się unormują.