reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

U mnie babcia byla z blizniakow:) a w jej rodzinie jej siostra tez miala blizniaki :) a potem juz chyba nie było
A u mnie to jest tak że ja mam siostrę bliźniaczkę 👯 i teściowa miała brata bliźniaka tylko ona go podobno wchłonęła,tak mi opowiadała. Ja przy pierwszej ciąży miałam 2 pęcherzyki ale jeden się wchonął.

reklama
Dziewczyny a mam takie pytanie dotyczące badania szyjki, po jakim czasie od owu powinna się obniżyć, bo przedwczoraj myślałam, że jest nisko, ale wczoraj znowu była wysoko, więc troszkę zgluplam, ale może źle zbadałam przedwczoraj
Wiesz co, mi w tym cyklu szyjka skakała, raz wysoko, raz średnio, raz średnia raz miękka raz twarda. Już zgłupiałam naprawdę. Później pokazały się II na teście ;-)

Dziewczyny a mam takie pytanie dotyczące badania szyjki, po jakim czasie od owu powinna się obniżyć, bo przedwczoraj myślałam, że jest nisko, ale wczoraj znowu była wysoko, więc troszkę zgluplam, ale może źle zbadałam przedwczoraj

Ja w tym cyklu zaczęłam obserwacje szyjki i też głupieję ;) raz mi się wydaje, że nisko, potem znowu, że wysoko, raz twarda, potem jakby miękka, raz otwarta, na następny dzień chyba zamknięta 🤯 ale to mój pierwszy cykl, do tego jednak potrzeba wprawy.

Cześć dziewczyny. Dziś mój 27dc. Od kilku dni męczyły mnie krwotoki z nosa, w 25dc zrobiłam test, coś tam było widać, w 26dc kolejny, wydaje mi się że kreska jest ciemniejsza i dziś z rana kolejny test. Kreska tez jest ciemniejsza.
Czy coś widzicie?

Wiesz co, mi w tym cyklu szyjka skakała, raz wysoko, raz średnio, raz średnia raz miękka raz twarda. Już zgłupiałam naprawdę. Później pokazały się II na teście ;-)
Aż tak dobrze się nie nastawiam🙂
Ja w tym cyklu zaczęłam obserwacje szyjki i też głupieję ;) raz mi się wydaje, że nisko, potem znowu, że wysoko, raz twarda, potem jakby miękka, raz otwarta, na następny dzień chyba zamknięta 🤯 ale to mój pierwszy cykl, do tego jednak potrzeba wprawy.
Moja napewno jest twardsza niż była podczas owu, z tym akurat niemam wątpliwości, jest nie do końca zamknięta, ale jak się okazuje po porodach może tak bym, że się nie domyka, pewnie 2-3 cykle i będę już miała rozeznanie co i kiedy☺️

reklama
Do góry