reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Ja się nie doszukuję ani cienia cienia cienia ani plamienia w okresie [emoji3] chciałam ten test też zrobić, bo muszę fertilman dziś zamówić bo się mężowi kończy, a szkoda by mi było kasy jak by nie był potrzebny [emoji3] Do gina jestem zapisana, i teraz w 2-5 dc będę robić badania wszystkie jakie są potrzebne. W końcu po 6 cs wypada zrobić[emoji16] Potem wam wyślę listę to mi napiszecie czy coś jeszcze??
Już mnie brzuch i plecy bolą i plamienie się zaczyna więc witaj nowy cyklu.

Ja wczoraj zapodałam pierwsza dawkę Fertilman swojemu M., wcześniej brał coś innego. Popatrzył na te niebieskie tabsy i pyta „co to”. Powiedziałam, ze wiagra [emoji23] nie protestował, choć trochę go zamurowało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale ja też napisałam że nie widzę, więc ona to napisała za kilka z nas, może złośliwie to zabrzmiało z jej strony, ale naprawdę takie dopatrywanie się cieni jest irytujące, dodalas raz, ok odpowiedziałyśmy, ale za chwilę znowu i w godzinę robi się na forum 10 stron do przeczytania. Zrób betę będzie jasne, przecież każda z nas tu jest aby być w ciąży i szukać wsparcia, ale z tymi duchami to już lekka przesada,
@Martxx1 nas zameczala🤣❤️ale w końcu się udało, no ale sama @Martxx1 przyznaj, że miałyśmy już dość tych kresek, których nie bylo😉opowiadaj co tam u Ciebie?

Witam kochane, u mnie 10+2 czuje się.. No ciężko bywa 🤢.
Lekarz we wtorek po 3 tygodniach i zaczynam stres, ale cieszę się, bo tak długo czekałam 😁😁😁

Z kreskami tak było, ale jednak my tu na grupie to trochę już byłyśmy i kto inny mógłby kogoś postawić do pionu jak nie wy 😁 ❤️ caky czas wchodzę i czytam was ❤️❤️

Ja wczoraj zapodałam pierwsza dawkę Fertilman swojemu M., wcześniej brał coś innego. Popatrzył na te niebieskie tabsy i pyta „co to”. Powiedziałam, ze wiagra [emoji23] nie protestował, choć trochę go zamurowało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mojemu wcisnąć jakieś tabsy to jakaś masakra 😩 i oczywiście ja muszę pilnować, bo zawsze zapomina 🤦‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20201004_084353.jpg
    Screenshot_20201004_084353.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry