Demonique86
Zaciekawiona BB
Oby to były sny prorocze!A mi dzisiaj śniły się dwa niemowlaki którymi musiałam się opiekować.
Omg jaka jedna była cudna...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby to były sny prorocze!A mi dzisiaj śniły się dwa niemowlaki którymi musiałam się opiekować.
Omg jaka jedna była cudna...
Ja się nie doszukuję ani cienia cienia cienia ani plamienia w okresie [emoji3] chciałam ten test też zrobić, bo muszę fertilman dziś zamówić bo się mężowi kończy, a szkoda by mi było kasy jak by nie był potrzebny [emoji3] Do gina jestem zapisana, i teraz w 2-5 dc będę robić badania wszystkie jakie są potrzebne. W końcu po 6 cs wypada zrobić[emoji16] Potem wam wyślę listę to mi napiszecie czy coś jeszcze??
Już mnie brzuch i plecy bolą i plamienie się zaczyna więc witaj nowy cyklu.
Ale ja też napisałam że nie widzę, więc ona to napisała za kilka z nas, może złośliwie to zabrzmiało z jej strony, ale naprawdę takie dopatrywanie się cieni jest irytujące, dodalas raz, ok odpowiedziałyśmy, ale za chwilę znowu i w godzinę robi się na forum 10 stron do przeczytania. Zrób betę będzie jasne, przecież każda z nas tu jest aby być w ciąży i szukać wsparcia, ale z tymi duchami to już lekka przesada,
@Martxx1 nas zameczalaale w końcu się udało, no ale sama @Martxx1 przyznaj, że miałyśmy już dość tych kresek, których nie byloopowiadaj co tam u Ciebie?
Mojemu wcisnąć jakieś tabsy to jakaś masakra i oczywiście ja muszę pilnować, bo zawsze zapominaJa wczoraj zapodałam pierwsza dawkę Fertilman swojemu M., wcześniej brał coś innego. Popatrzył na te niebieskie tabsy i pyta „co to”. Powiedziałam, ze wiagra [emoji23] nie protestował, choć trochę go zamurowało [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Aaa właśnie czytalamOby to były sny prorocze!
Oby oby!!!!Aaa właśnie czytalam
Mojemu wcisnąć jakieś tabsy to jakaś masakra [emoji30] i oczywiście ja muszę pilnować, bo zawsze zapomina [emoji2356]
Szkoda że nigdy mi się sny nie spełniają..Oby oby!!!!