reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Staramy się z mężem od prawie 2 lat, każdy miesiąc to niepewnosc i rozczarowanie pisalam na różnych forach. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i sama niedowierzam, nawet sie nie cieszę, bo nie chce się znowu rozczarować.

Myśle ze dziewczynom chodzi o to, ze jest różnica w tym, jeśli:

1. ktorejs z aktywnych użytkowniczek forum, dziewczyn które się znają lub choć trochę kojarzą, razem przez starania przechodzą, radzą sie, żalą, w końcu pokażą się dwie kreski i przyjdzie pochwalić się dziewczynom
2. dziewczyna nieaktywna nagle przychodzi i wrzuca pozytywny test ciążowy

To trochę jak powiedzieć przyjaciółce ze się udało a podejść do obcej osoby na ulicy i powiedzieć, ze się udało. Lepiej iść z tym od razu do październikowych kresek lub czerwcowo-lipcowych mam przyszłego roku.

Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa. [emoji846] Mam 34 lata mój mąż tyle samo. Od sierpnia jesteśmy małżeństwem i to dopiero nasz pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko. Cykle mam jak w zegarku co 28 dni. Owulacje zawsze czuje.... Aktualnie mam 19 dzień cyklu. Czekamy na efekty naszych starań. Trzymam za Was również kciuki! [emoji8][emoji171][emoji171]

Witaj! Ja mam 32, mój narzeczony 35, tez staramy się o pierwsze [emoji4]

Edit: No i życzę powodzenia, obyś zagościła tu tylko do najbliższej planowanej @ która się nie pojawi [emoji3531]

Dziewczyny co do tych nagłych wysoków nieznanych osób z testami to działa w dwie strony.
Tu nagle pojawia się ktoś nieznajomy z dwiema tłustymi krechami, a na przyszłych mamach dziewczyny które dopiero co mają owulacje i już są pewne że się udało. [emoji2368]
Ale zauważcie ze takie co wstawiają tu zaskoczenia 2 krechy, zazwyczaj wstawią jeden dwa posty i zaraz znikają z forum.. Ja tu może i też świeżak bo mam konto od sierpnia ale jestem aktywna na tyle ile mogę i bardzo cieszą mnie dwie kreski u osób, których historie i starania zdążyłam już poznać [emoji3590]

Dziewczyny co do tych nagłych wysoków nieznanych osób z testami to działa w dwie strony.
Tu nagle pojawia się ktoś nieznajomy z dwiema tłustymi krechami, a na przyszłych mamach dziewczyny które dopiero co mają owulacje i już są pewne że się udało. [emoji2368]
Ale zauważcie ze takie co wstawiają tu zaskoczenia 2 krechy, zazwyczaj wstawią jeden dwa posty i zaraz znikają z forum.. Ja tu może i też świeżak bo mam konto od sierpnia ale jestem aktywna na tyle ile mogę i bardzo cieszą mnie dwie kreski u osób, których historie i starania zdążyłam już poznać [emoji3590]
Też się w tamtym miesiącu zdziwiłam, weszłam z ciekawości na majówki przeczytać jak to fajnie jest być w ciąży i pojawiały się posty dziewczyn, które były dopiero po owu i już się meldowały i były przekonane, że im się udało. I tak sobie pomyślałam w duchu, że pewnie większość się jeszcze zdziwi.😄 Choć na początku też byłam tak naiwna. Teraz znam życie 😅😅

Cześć dziewczyny!
Witam się po prawie dwóch tygodniach od 1dc. Musiałam trochę odpocząć od internetu i wyluzować się 😊 przychodzę dzisiaj do Was z testem owu, co myślicie? Według kalendarza owu ma być jutro, zrobić jeszcze jeden dzisiaj wieczorem? Jutro? Kiedy małża zaciągnąć na przytulanki? Tyle pytań 🙈😅 Poradźcie! 😍

Załączniki

• IMG_20201003_162917.jpg
    IMG_20201003_162917.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 63
Cześć dziewczyny!
Witam się po prawie dwóch tygodniach od 1dc. Musiałam trochę odpocząć od internetu i wyluzować się 😊 przychodzę dzisiaj do Was z testem owu, co myślicie? Według kalendarza owu ma być jutro, zrobić jeszcze jeden dzisiaj wieczorem? Jutro? Kiedy małża zaciągnąć na przytulanki? Tyle pytań 🙈😅 Poradźcie! 😍
Rób dalej 🙂 Ja bym zrobiła jeszcze wieczorem.

Cześć dziewczyny!
Witam się po prawie dwóch tygodniach od 1dc. Musiałam trochę odpocząć od internetu i wyluzować się [emoji4] przychodzę dzisiaj do Was z testem owu, co myślicie? Według kalendarza owu ma być jutro, zrobić jeszcze jeden dzisiaj wieczorem? Jutro? Kiedy małża zaciągnąć na przytulanki? Tyle pytań [emoji85][emoji28] Poradźcie! [emoji7]
Zrobiłabym jeszcze wieczorem i jutro bez względu jaki wynik testu będzie dziś wieczorem.

Co do przytulanek to ja bym zaczęła od dzisiaj co dziennie. Trzymam mocno kciuki aby się udało [emoji110][emoji110]

reklama
Cześć dziewczyny!
Witam się po prawie dwóch tygodniach od 1dc. Musiałam trochę odpocząć od internetu i wyluzować się [emoji4] przychodzę dzisiaj do Was z testem owu, co myślicie? Według kalendarza owu ma być jutro, zrobić jeszcze jeden dzisiaj wieczorem? Jutro? Kiedy małża zaciągnąć na przytulanki? Tyle pytań [emoji85][emoji28] Poradźcie! [emoji7]

Ja bym małża wykorzystywała teraz ciagle. Ja ok. 12h po takim teście miałam pik. Jak już krechy u mnie ciemnieją to w bardzo szybkim tempie [emoji16] bym przegapiła jakbym zrobiła dopiero dzień później [emoji16]

Do góry