reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Staramy się z mężem od prawie 2 lat, każdy miesiąc to niepewnosc i rozczarowanie pisalam na różnych forach. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy i sama niedowierzam, nawet sie nie cieszę, bo nie chce się znowu rozczarować.

Myśle ze dziewczynom chodzi o to, ze jest różnica w tym, jeśli:

1. ktorejs z aktywnych użytkowniczek forum, dziewczyn które się znają lub choć trochę kojarzą, razem przez starania przechodzą, radzą sie, żalą, w końcu pokażą się dwie kreski i przyjdzie pochwalić się dziewczynom
2. dziewczyna nieaktywna nagle przychodzi i wrzuca pozytywny test ciążowy

To trochę jak powiedzieć przyjaciółce ze się udało a podejść do obcej osoby na ulicy i powiedzieć, ze się udało. Lepiej iść z tym od razu do październikowych kresek lub czerwcowo-lipcowych mam przyszłego roku.

Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa. [emoji846] Mam 34 lata mój mąż tyle samo. Od sierpnia jesteśmy małżeństwem i to dopiero nasz pierwszy cykl starań o pierwsze dziecko. Cykle mam jak w zegarku co 28 dni. Owulacje zawsze czuje.... Aktualnie mam 19 dzień cyklu. Czekamy na efekty naszych starań. Trzymam za Was również kciuki! [emoji8][emoji171][emoji171]

Witaj! Ja mam 32, mój narzeczony 35, tez staramy się o pierwsze [emoji4]

Edit: No i życzę powodzenia, obyś zagościła tu tylko do najbliższej planowanej @ która się nie pojawi [emoji3531]

Dziewczyny co do tych nagłych wysoków nieznanych osób z testami to działa w dwie strony.
Tu nagle pojawia się ktoś nieznajomy z dwiema tłustymi krechami, a na przyszłych mamach dziewczyny które dopiero co mają owulacje i już są pewne że się udało. [emoji2368]
Ale zauważcie ze takie co wstawiają tu zaskoczenia 2 krechy, zazwyczaj wstawią jeden dwa posty i zaraz znikają z forum.. Ja tu może i też świeżak bo mam konto od sierpnia ale jestem aktywna na tyle ile mogę i bardzo cieszą mnie dwie kreski u osób, których historie i starania zdążyłam już poznać [emoji3590]

Dziewczyny co do tych nagłych wysoków nieznanych osób z testami to działa w dwie strony.
Tu nagle pojawia się ktoś nieznajomy z dwiema tłustymi krechami, a na przyszłych mamach dziewczyny które dopiero co mają owulacje i już są pewne że się udało. [emoji2368]
Ale zauważcie ze takie co wstawiają tu zaskoczenia 2 krechy, zazwyczaj wstawią jeden dwa posty i zaraz znikają z forum.. Ja tu może i też świeżak bo mam konto od sierpnia ale jestem aktywna na tyle ile mogę i bardzo cieszą mnie dwie kreski u osób, których historie i starania zdążyłam już poznać [emoji3590]
Też się w tamtym miesiącu zdziwiłam, weszłam z ciekawości na majówki przeczytać jak to fajnie jest być w ciąży i pojawiały się posty dziewczyn, które były dopiero po owu i już się meldowały i były przekonane, że im się udało. I tak sobie pomyślałam w duchu, że pewnie większość się jeszcze zdziwi.😄 Choć na początku też byłam tak naiwna. Teraz znam życie 😅😅

Cześć dziewczyny!
Witam się po prawie dwóch tygodniach od 1dc. Musiałam trochę odpocząć od internetu i wyluzować się 😊 przychodzę dzisiaj do Was z testem owu, co myślicie? Według kalendarza owu ma być jutro, zrobić jeszcze jeden dzisiaj wieczorem? Jutro? Kiedy małża zaciągnąć na przytulanki? Tyle pytań 🙈😅 Poradźcie! 😍

Załączniki

• IMG_20201003_162917.jpg
    IMG_20201003_162917.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 69
Cześć dziewczyny!
Witam się po prawie dwóch tygodniach od 1dc. Musiałam trochę odpocząć od internetu i wyluzować się 😊 przychodzę dzisiaj do Was z testem owu, co myślicie? Według kalendarza owu ma być jutro, zrobić jeszcze jeden dzisiaj wieczorem? Jutro? Kiedy małża zaciągnąć na przytulanki? Tyle pytań 🙈😅 Poradźcie! 😍
Rób dalej 🙂 Ja bym zrobiła jeszcze wieczorem.

Cześć dziewczyny!
Witam się po prawie dwóch tygodniach od 1dc. Musiałam trochę odpocząć od internetu i wyluzować się [emoji4] przychodzę dzisiaj do Was z testem owu, co myślicie? Według kalendarza owu ma być jutro, zrobić jeszcze jeden dzisiaj wieczorem? Jutro? Kiedy małża zaciągnąć na przytulanki? Tyle pytań [emoji85][emoji28] Poradźcie! [emoji7]
Zrobiłabym jeszcze wieczorem i jutro bez względu jaki wynik testu będzie dziś wieczorem.

Co do przytulanek to ja bym zaczęła od dzisiaj co dziennie. Trzymam mocno kciuki aby się udało [emoji110][emoji110]

reklama
Cześć dziewczyny!
Witam się po prawie dwóch tygodniach od 1dc. Musiałam trochę odpocząć od internetu i wyluzować się [emoji4] przychodzę dzisiaj do Was z testem owu, co myślicie? Według kalendarza owu ma być jutro, zrobić jeszcze jeden dzisiaj wieczorem? Jutro? Kiedy małża zaciągnąć na przytulanki? Tyle pytań [emoji85][emoji28] Poradźcie! [emoji7]

Ja bym małża wykorzystywała teraz ciagle. Ja ok. 12h po takim teście miałam pik. Jak już krechy u mnie ciemnieją to w bardzo szybkim tempie [emoji16] bym przegapiła jakbym zrobiła dopiero dzień później [emoji16]

Do góry