reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Gratulacje 😊

I odnosząc się do mojej wczorajszej wypowiedzi , że zaraz coś głupiego napisze , pisze dziś.
Czemu dziewczyny, które robią test i są pozytywy bo widać gołym okiem wystawiają na grupę staraczek, które starają się o dziecko, gdzie nie jest po drodze 🤔
Tak jakby nie można było iść na majowe, kwietniowe czy tam jakie i zapytać się albo pochwalić się. 🤦‍♀️
Rozumie dziewczyny, które są tu piszą i się starają a nie tak ooo nie napisała , żadnego posta i jeb test.
Moje żale hah 😂😂 ale musiałam,od razu lżej na sercu 🤭🤭
Ale ja też to już kiedyś zauważyłam, chyba z dwa miesiące temu dziewczyna pisze, juupi udało się, test dwie kreski, se myślę nie opuściłam żadnego postu a dziewczyny nie kojarzę a ona pierwszy post🤣🤣

U mnie to dwa razy objaw ciąży potwierdziło to, że odrzucilo mnie od papierosów, pociągłaś macha i myślałam że zwymiotuje i tylko tyle, żadnych objawów, teraz nie pale więc jakbym zapaliła to itak bym się pewnie 🤢🤮🤣
Ooo fajek też nie paliłam w ciąży żadnej od razu jak się dowiedziałam o ciąży nie mogłam nawet na nie patrzeć 😂😂 a teraz nie palę 2 miesiąc 😁

Gratulacje [emoji4]

I odnosząc się do mojej wczorajszej wypowiedzi , że zaraz coś głupiego napisze , pisze dziś.
Czemu dziewczyny, które robią test i są pozytywy bo widać gołym okiem wystawiają na grupę staraczek, które starają się o dziecko, gdzie nie jest po drodze [emoji848]
Tak jakby nie można było iść na majowe, kwietniowe czy tam jakie i zapytać się albo pochwalić się. [emoji2356]
Rozumie dziewczyny, które są tu piszą i się starają a nie tak ooo nie napisała , żadnego posta i jeb test.
Moje żale hah [emoji23][emoji23] ale musiałam,od razu lżej na sercu [emoji2960][emoji2960]
Miałam to samo pisać. Ja też tego nie rozumiem. Moim zdaniem jak się wcześniej tu nie udzielala a ma dwie wyraźne krechy na ciążowym to nie powinna pisać na staraczkach. Samo przez się mówi STARACZKI to gdzie tu sens mając dwie krechy już pisać na takim wątku.

[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Gratulacje 😊

Czemu dziewczyny, które robią test i są pozytywy bo widać gołym okiem wystawiają na grupę staraczek, które starają się o dziecko, gdzie nie jest po drodze 🤔
Tak jakby nie można było iść na majowe, kwietniowe czy tam jakie i zapytać się albo pochwalić się. 🤦‍♀️
Moje żale hah 😂😂 ale musiałam,od razu lżej na sercu 🤭🤭

Ja ogólnie jestem nerwową osobą 😂 a takie coś mnie mega irytuje ;p
Myślałam, że tylko ja tak mam😆😆 nawet mówiłam wczoraj mężowi, że mnie to wkurza, ale ja przed @, więc wszystko mnie denerwuje.
Idę wypić Leszka🙂 zobaczę czy mnie odrzuci 😆😆😆

Miałam to samo pisać. Ja też tego nie rozumiem. Moim zdaniem jak się wcześniej tu nie udzielala a ma dwie wyraźne krechy na ciążowym to nie powinna pisać na staraczkach. Samo przez się mówi STARACZKI to gdzie tu sens mając dwie krechy już pisać na takim wątku.

[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Nooooo czasem to na prawdę dobija człowieka... A zapewne takie dziewczyny, które na prawdę się długo starają...
Chociaż z waszych to bym się mega cieszyła 😁

Myślałam, że tylko ja tak mam[emoji38][emoji38] nawet mówiłam wczoraj mężowi, że mnie to wkurza, ale ja przed @, więc wszystko mnie denerwuje.
Idę wypić Leszka[emoji846] zobaczę czy mnie odrzuci [emoji38][emoji38][emoji38]
[emoji1787][emoji1787] Ja to chciałam już napisać parę dni wcześniej ale jakoś się powstrzymałam żeby znowu afery nie było. Ale koleżanka mnie już wyprzedziła więc swoje dodałam. Nie będę chociaż sama [emoji1787]

reklama
Nooooo czasem to na prawdę dobija człowieka... A zapewne takie dziewczyny, które na prawdę się długo starają...
Chociaż z waszych to bym się mega cieszyła [emoji16]
Ale wiesz my to my a nie nawet nicka nie znamy żadnego posta jak wyżej napisałaś a tu dup test z dwoma krechami. Mnie to tam nie denerwuje ani nie przeszkadza ale wątek dla ciężarnych a dla staraczek to 2 różne sprawy czyż nie? [emoji848]Bo może ja nie potrafię rozróżnić

To tak samo ja nie jestem w ciąży a idę pisać z laskami na kwietniowi jako to ma sens[emoji2356][emoji1787][emoji1787]

Do góry