reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Może podbrzusze bolało jak na okres ale tak to na początku ciąży nic szczególnego nie było.. z córką mi się zaczęły wymioty od 10tc i trwały do połowy ciąży 😱

reklama
Ja z córką zaszłam przy tabletkach anty i nie wiedziałam , że jestem wcześniej w ciąży...
Miałam dostać @ czekałam , czekałam miałam zacząć nowe tabletki ale dalej @ nie było pojechałam do gina a gin mi mówi , że w ciąży jestem 🤭🤭 i to był 7 tydzień 😁
A z synem się starałam i wiadomo test a tak z dolegliwościami to nic z nim nie miałam nawet wymiotów 😊
Zaszłaś na tabsach?? Matko!! Ja przez cale studia tylko tabletki brałam, innego zabezpieczenia nie było i ufałam im w 100 procentach. W szoku jestem.

Zaszłaś na tabsach?? Matko!! Ja przez cale studia tylko tabletki brałam, innego zabezpieczenia nie było i ufałam im w 100 procentach. W szoku jestem.
Tak :)
Bo poroniłam 2 raz w 2013roku w październiku akurat w dzień dziecka utraconego i mnie to mega załamało i nie chciałam ciąży na jakiś czas i poszłam po tabletki dokładnie wtedy brałam yasminelle czy coś takiego xD
A pod koniec stycznia 2014 dowiedziałam się , że dzidzia będzie 😁

Dzisiejszy test ciążowy, okres spóźnia się 2 dzień

Załączniki

• 20201003_133405.jpg
    20201003_133405.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 94
Ja z córką zaszłam przy tabletkach anty i nie wiedziałam , że jestem wcześniej w ciąży...
Miałam dostać @ czekałam , czekałam miałam zacząć nowe tabletki ale dalej @ nie było pojechałam do gina a gin mi mówi , że w ciąży jestem 🤭🤭 i to był 7 tydzień 😁
A z synem się starałam i wiadomo test a tak z dolegliwościami to nic z nim nie miałam nawet wymiotów 😊
A czy przy staraniach celowałaś w synka?

Pizza zjedzona, brzuszek pełen 🙂 i tak sobie myślę, czy wy dziewczyny które byłyście już w ciąży, czułyście, że to ciąża wcześniej? Czy to było takie zaskoczenie? Kiedyś dziewczyna pisała, że poczuła że musi zrobić test, zrobiła i pozytyw 🙂 Ja znam bardzo dobrze swój organizm i jestem ciekawa jak to będzie 🤔 Wiem kiedy będę chora kilka dni wcześniej, zanim jeszcze mam objawy. Czy z ciąża będzie tak samo?? W tym cyklu czuję, że się nie udało i po objawach na @ i w ogóle wiem. Ale czy jak się uda to będę też wiedzieć? 🙂
U mnie to dwa razy objaw ciąży potwierdziło to, że odrzucilo mnie od papierosów, pociągłaś macha i myślałam że zwymiotuje i tylko tyle, żadnych objawów, teraz nie pale więc jakbym zapaliła to itak bym się pewnie 🤢🤮🤣

Dzisiejszy test ciążowy, okres spóźnia się 2 dzień
Gratulacje 😊

I odnosząc się do mojej wczorajszej wypowiedzi , że zaraz coś głupiego napisze , pisze dziś.
Czemu dziewczyny, które robią test i są pozytywy bo widać gołym okiem wystawiają na grupę staraczek, które starają się o dziecko, gdzie nie jest po drodze 🤔
Tak jakby nie można było iść na majowe, kwietniowe czy tam jakie i zapytać się albo pochwalić się. 🤦‍♀️
Rozumie dziewczyny, które są tu piszą i się starają a nie tak ooo nie napisała , żadnego posta i jeb test.
Moje żale hah 😂😂 ale musiałam,od razu lżej na sercu 🤭🤭

reklama
Dziękuję, chciałabym, ale nie czuję nic narazie, miałam już bóle miesiączkowe w tym cyklu jak nigdy wcześniej przed @,piersi mam pełne ale nie bolą nawet, a zawsze conajmniej 3 dni przed okresem już bolą, nie umiem się nastawić na ciążę, bardziej jest mi smutno, że cykl się wydłuży, mam chyba z 10 testów ale boję się zrobić, żeby nie zobaczyć jednej kreski[emoji24]

A z Twoim okresem to niewiem, ciekawe to wszystko, kiedy wybierasz się do gina?
Nie wiem może wyrobie się jeszcze w tym roku. Nie za bardzo mogę opuszczać teraz szkole bo mam przygotowania do egzaminu żeby dostać certyfikat z B1 więc może dopiero chwilę przed świętami albo po nowym roku. Chyba że dam radę wcześniej w co wątpię.

Do góry