K
Katijah
Gość
A ja lubię długo posiedzieć i długo śpię. Ale faktycznie winko mnie też usypiaJa lubię po winko haha xD
ja ogólnie mam problem ze spaniem chodzę spać późno , wstaję wcześnie... Nawet winko nie pomaga na sen ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja lubię długo posiedzieć i długo śpię. Ale faktycznie winko mnie też usypiaJa lubię po winko haha xD
ja ogólnie mam problem ze spaniem chodzę spać późno , wstaję wcześnie... Nawet winko nie pomaga na sen ;p
A ty się starasz o pierwsze ?A ja lubię długo posiedzieć i długo śpię. Ale faktycznie winko mnie też usypia
Co ty ja o 3 i mam 39 latA ty się starasz o pierwsze ?
Hmmm no nie wiem xD. Jeśli jutro nie przyjdzie @ to w niedzielę rano powtórzę testTo mój z dzisiaj. Facelle
Jak przyciemniam zdjęcie to rzeczywisvie widać, ale czy to różowe hmm, no może trochę Zobacz załącznik 1183594
Super! Ja po owu a gin z bólu jajnika się cieszyła najbardziej clo działa i co najważniejsze temperatura też się nie myliDziewczyny byłam u ginki ma USG, myślałam że cykl stracony i owulki w ogóle nie będzie. A tu ku mojemu zdziwieniu ona mówi, że na prawym jajniku piękny pecherzyk, który pęknie lada chwila więc zaleca boboseksy dzisiaj i jutro. W poniedziałek jadę znowu na monitoring żeby zobaczyć czy pęcherzyk pękł. Teraz pęcherzyk ma 19mm, nawet 20mm. Endometrium w normie 7mm. Dzisiaj mam 16dc, zawsze miałam w 14 dc. Po powrocie do domu zrobilam też z ciekawości test owu i co? Pozytyw chyba ten wiesiołek opóźnił mi owulację
To mój z dzisiaj. Facelle
Jak przyciemniam zdjęcie to rzeczywisvie widać, ale czy to różowe hmm, no może trochę Zobacz załącznik 1183594
No to mam nadzieję, ze Ty tez zobaczysz dwie kreseczki i będziemy się wspierać 3mam kciukiGratulacje! Moim zdaniem, możesz iść od razu do lekarza, jeśli Cię to uspokoi też miałam termin miesiączki w środę i póki co, okresu nie ma kto wie, jeśli jestem w ciąży, to będziemy rodzić w podobnym terminie!