reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Ja jutro testuje. Tydzień przed, tak jak w ostatnich 2 ciążach, a nuż coś wyjdzie?
Co myślicie o testach facelle i o tym drugim chesk&go?
Ostatnio testowałam Pink test strumieniowy i nie za bardzo mi podpasował. Wydaje mi się, że ma linie już fabryczna, która nawet mąż widzi.
Boli mnie na okres, siara leci z cyckow, no tak jak 2 ciąże wcześniej. No nie wiem, na pewno z myślenia o ciąży nie wmówiłam sobie, że ma lecieć siara. Nie karmie już 6 msc, i wcześniej już nic mi nie leciało, bo sprawdzałam z ciekawości. Być może zbyt dużo prolaktyny? Ale skąd? Dziwnie mi się wszystko układa, a nawet mąż mówi, że coś nie tak. Wcześniej to on mi kazał robić testy, bo nawet ja nie ogarnęłam, że mogę być, no bardziej wypierałam to z myśli [emoji848]
Ja testuje facelle od dwóch dni. Pokazuja mi blade ale to tylko chyba fabryczne ehhhh 😐🤨

reklama
Ja pamiętam, że w poprzedniej ciąży miałam wlanjdie taki spadek temperatury i to było dla mnie rormalne, bo jakby organizm był osłabiony, bo zajmuje się ciąża..
Nie wiem, ja w ogóle pierwszy raz słyszę, że progesteron podwyższa temperaturę.
Tu akurat traktuje to jako mit
Nie każdemu podwyzsza temperaturę to akurat traktowałabym z przymrużeniem oka, bo temperatura nie jest wyznacznikiem. u każdej z nas jest inaczej dla jednej temperatura skoczy do 38, a dla drugiej bedzie na poziomie 36,6 ja tez tak mialam [emoji846]

No i właśnie się zastanawiam... Kurcze, ciekawe które nie mają fabrycznej tak widocznej kreski..
Dają tylko nadzieję i nic więcej
Mi facelle wskazał ciaze 10dpo ,uważam ze one nie wskazują kreski fabrycznej właśnie bo wczesniej jak nie bylam w ciazy to byla poprostu biel vizira. Polecam te testy z rosmana 🙂 lepszy jest ten facelle niz check&go

U mnie coś chyba nie tak z tymi testami ... Wiem, że to nie pozytyw ale czy one nie ciemnieją? 🤔
20201002_101207.jpg

K
Ja pamiętam, że w poprzedniej ciąży miałam wlanjdie taki spadek temperatury i to było dla mnie rormalne, bo jakby organizm był osłabiony, bo zajmuje się ciąża..
Nie wiem, ja w ogóle pierwszy raz słyszę, że progesteron podwyższa temperaturę.
Tu akurat traktuje to jako mit
Kurde jak to możliwe, że Wy pamiętacie takie szczegóły z poprzednich ciąż 🤔
Ja nie pamiętam prawie nic, oprócz tego że miałam mdłości do 2 trymestru i co jadłam 😂

reklama
Do góry