K
Katijah
Gość
Mnie 3 dni do @ a cycki wyjątkowo nie bolą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie 3 dni do @ a cycki wyjątkowo nie bolą [emoji848]
Mnie czasami bolą, czasami nie... Czasami bolą tylko sutki, czasami całe. Czasami tydzień przed, dwa tygodnie przed, a czasami wcaleMnie 3 dni do @ a cycki wyjątkowo nie bolą
Mnie czasami bolą, czasami nie... Czasami bolą tylko sutki, czasami całe. Czasami tydzień przed, dwa tygodnie przed, a czasami wcale
Zaczynam rymować na tym forum nowe umiejętności odkrywam
Rymowanie to nic w porównaniu do wyszukiwania nowych dolegliwości przed @Zaczynam rymować na tym forum nowe umiejętności odkrywam
O to akurat mam opanowane do perfekcji nie wiem czy istnieje jeszcze jakiś objaw ciąży, którego nie miałamRymowanie to nic w porównaniu do wyszukiwania nowych dolegliwości przed @
Mnie raz tak bolało, że aż chodziłam z trudem.. przestraszyłam się wtedy i poszłam do lekarza, zbliżała się owulacja, także taki ból jest normalnyZawsze tak mam
O to akurat mam opanowane do perfekcji nie wiem czy istnieje jeszcze jakiś objaw ciąży, którego nie miałam
No może prócz widocznego zarodka na usg