reklama
U mnie podejrzewam, że wydłużył cykl. Nigdy wcześniej tak nie miałam, a to był pierwszy cykl z wiesiolkiem, owu przesunięta z 17 dc na 27dc, dziś 35 dc i @ dalej nie ma.Dziewczyny, czy wiesiołek ma jakiś wpływ na cykl? Czy tylko na śluz wpływa?
Sherlook
Fanka BB :)
U mnie jeszcze bardziej bolało mnie na owu. Wydaje mi się, że to po nim bo pierwszy raz tak miałam.Dziewczyny, czy wiesiołek ma jakiś wpływ na cykl? Czy tylko na śluz wpływa?
coca
U mnie jeszcze bardziej bolało mnie na owu. Wydaje mi się, że to po nim bo pierwszy raz tak miałam.
Tez to zauważyłam, zwykle nie odczuwam objawów owulacji a teraz cała orkiestra. Ale to był mój 1 cykl z wiesiołkiem, wiec nie jestem pewna. Zobaczymy w tym cyklu.
Nie wiem byłam na monitoringu w 11 dniu cyklu był pęcherzyk, ale nie powiedziała kiedy mniej więcej pęknie ogólnie to nie wiem czy pękają mi pęcherzyki.. Ale gin mówiła że gdyby nie pękały to mogłabym mieć plamienia jakieś.. I @ mogłaby być nieregularna, a ja w miarę mam regularnie @.jajniki bolą od 3 dni dość mocno dzisiaj był ból w południe dość ostry, piekący w dole brzucha.. Nie wiem co to oznacza czy owu była czy będzie..Miałaś już owu?
Anio0lek
A ja odkąd biorę ovarin nie mam pms, tak sie zastanawiam niby miał poprawiać owulacje a mam wrażenie ze bardzo często mam torbiele krwotoczne przeważnie cialka żółtego ..Mi znów niedobrze tak jak w poprzednich 2 cyklach, więc obstawiam że @ niestety przyjdzie Od kiedy pije inofem doszedł mi nowy objaw psm masakryczne mdłości
bleucoco
Tak to prawda! Luteina jest hormonem naturalnym, więc jest wykrywalna w badaniach krwi. Duphaston nie jest wykrywalnyJezeli ktos bierze luteine to bedzie wyzszy poziom tez
Juz widzialam przypadek ze prog byl prawie 30 a ciazy nie bylo
reklama
Tak opóźniona owulacja wydłuża cykl... niestety moje w przeciągu pół roku wydłużyły sie z 26 na 34 a ten będzie jeszczs dłuższyU mnie bóli mocniejszych nie było, w sumie to mało mnie teraz boli, dlatego zastanawiam się czy owu w ogóle będzie. A co do długości to jeśli będę miała później owulację to się potwierdzi to co @Rybka_33 piszesz, że wydłuża cykl...