Sherlook
Fanka BB :)
Nigdy nie miałam zgagiNo zobaczymy za kilka dni.
Ja natomiast zgage mam rano przeważnie i wieczorem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie miałam zgagiNo zobaczymy za kilka dni.
Ja natomiast zgage mam rano przeważnie i wieczorem....
Ja sporadycznie raz na 5 lat możeNigdy nie miałam zgagi
Trzymamy kciuki za szybkie ujrzenie 2 kresekHej dziewczyny wpadłam do was się pożegnać będzie mi ciężko bez was ale muszę odpocząć poddałam się bo nie mam już siły walczyć dalej życzę wam wszystkim ll kreseczek ❤ i powodzenia A to mój 61 dc nadal brak @ wyniki nie wyszły za dobre ale wam życzę wszystkiego dobrego🖐
Nigdy nie miałam zgagi [emoji846][emoji846]
O matko zazdroszczę! Ja całą ciążę miałam zgagę, calusieńkąNigdy nie miałam zgagi
Szkoda kochana, ale dobrze robisz. Głowa musi odpocząć, za jakiś czas wrócisz do starań i na pewno się uda trzymam kciuki!!!Hej dziewczyny wpadłam do was się pożegnać będzie mi ciężko bez was ale muszę odpocząć poddałam się bo nie mam już siły walczyć dalej życzę wam wszystkim ll kreseczek ❤ i powodzenia A to mój 61 dc nadal brak @ wyniki nie wyszły za dobre ale wam życzę wszystkiego dobrego🖐
Ja raz jak byłam w ciążyNigdy nie miałam zgagi
Zobaczysz że wszystko będzie dobrze, postaraj się teraz nie myśleć o tym zajmij się sobą popraw wyniki na pewno się uda! Trzymam mocno kciuki Ja sama już zaczęłam wątpić że może się nie udać i mi. .. Ale trudno jak się nie uda to trzeba tak czy siak żyć dalej.. Życzę Ci z całego serca dzieciątka każda z nas w końcu musi się doczekać!Hej dziewczyny wpadłam do was się pożegnać będzie mi ciężko bez was ale muszę odpocząć poddałam się bo nie mam już siły walczyć dalej życzę wam wszystkim ll kreseczek ❤ i powodzenia A to mój 61 dc nadal brak @ wyniki nie wyszły za dobre ale wam życzę wszystkiego dobrego🖐