reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny wpadłam do was się pożegnać będzie mi ciężko bez was ale muszę odpocząć poddałam się bo nie mam już siły walczyć dalej 🥺 życzę wam wszystkim ll kreseczek ❤ i powodzenia A to mój 61 dc nadal brak @ wyniki nie wyszły za dobre ale wam życzę wszystkiego dobrego🖐
Trzymamy kciuki za szybkie ujrzenie 2 kresek

Hej dziewczyny wpadłam do was się pożegnać będzie mi ciężko bez was ale muszę odpocząć poddałam się bo nie mam już siły walczyć dalej 🥺 życzę wam wszystkim ll kreseczek ❤ i powodzenia A to mój 61 dc nadal brak @ wyniki nie wyszły za dobre ale wam życzę wszystkiego dobrego🖐
Szkoda kochana, ale dobrze robisz. Głowa musi odpocząć, za jakiś czas wrócisz do starań i na pewno się uda 👍 trzymam kciuki!!!

Zobaczysz że wszystko będzie dobrze, postaraj się teraz nie myśleć o tym zajmij się sobą popraw wyniki na pewno się uda! Trzymam mocno kciuki ☺️☺️Ja sama już zaczęłam wątpić że może się nie udać i mi. .. 😔Ale trudno jak się nie uda to trzeba tak czy siak żyć dalej.. Życzę Ci z całego serca dzieciątka ❤️każda z nas w końcu musi się doczekać!

reklama
Hej dziewczyny... miesiącami po cichu obserwowałam forum i chyba czas się już ujawnić staramy się od maja 2019. Rok temu we wrześniu się udało,czyli dość szybko od początku starań, bo w 4 cyklu. Jednak poroniłam. Puste jajo płodowe. Przez zawirowania ze zmianą lekarza zabieg miałam zrobiony w prawie 13tc. Przez pierwsze 2msc nie chciałam wracać do tematu ciąży. Potem mi przeszło i wróciliśmy do roboty. Aktualnie jestem w trakcie pierwszego cyklu na clo, 23dc.. błagam, trzymajcie kciuki... objawów w sumie brak (dziś tylko boli mnie lekko macica), ale to może i dobrze, bo zawsze jak były to na @ się kończyło. Jutro robię progesteron, troszkę się stresuję. No i z niecierpliwością czekam do poniedziałku na testowanie, troszkę wyrobiłam sobie cierpliwość bo mój chłopak ma we wtorek urodziny i chciałabym dać mu test w prezencie... ❤

Do góry