reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Przeczytaj ulotkę tam powinny być takie informacje.
Dziewczyny wzrost temperatury miałam przedwczoraj o 0.2 st , utrzymywał się wczoraj (rano pik a wieczorem ból owu) a dziś już spadek o 0.1 . To chyba nie świadczy za dobrze?
Kurde że też jestem takim laikiem:/
Ulotkę czytałam i pisze, żeby skonsultować z lekarzem.

reklama
Dziewczyny, drugi dzień mam spadek temperatury, to znaczy że zbliża się owulacja? Rano robiłam test i na razie negatyw, ale będę jeszcze robić je w ciągu dnia :)
Od kiedy mierzysz? Ja trochę późno zaczęłam bo dopiero 7 dc , potem mi spadła i tak była przez dwa dni i w 10 dc skok i dziś w 12 spadek . Nie mam mnie w domu i nie mam jak wrzucić wykresu. Wiem że to trzeba kilka cykli mierzyć a nie kilka dni zaledwie

Dziewczyny, drugi dzień mam spadek temperatury, to znaczy że zbliża się owulacja? Rano robiłam test i na razie negatyw, ale będę jeszcze robić je w ciągu dnia :)
A ktory dc masz?

Odnośnie globulek, pierwszy raz je biorę i na noc aplikowałam. Teraz w pracy majtki całe w tej globulce? Nie wiem czy to tak ma być?

Od kiedy mierzysz? Ja trochę późno zaczęłam bo dopiero 7 dc , potem mi spadła i tak była przez dwa dni i w 10 dc skok i dziś w 12 spadek . Nie mam mnie w domu i nie mam jak wrzucić wykresu. Wiem że to trzeba kilka cykli mierzyć a nie kilka dni zaledwie
Ja mierze drugi cykl, ale poprzedni mierzyłam po owulacji.

A ktory dc masz?
13dc dzisiaj :)

reklama
Do góry