Sherlook
Fanka BB :)
U mnie teżO jesteśmy w tym samym dniu cyklu.
U mnie @zapowiedziala się na niedzielę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie teżO jesteśmy w tym samym dniu cyklu.
U mnie @zapowiedziala się na niedzielę
Ja mam tak samo. Kupiłam tyle testów, a i tak użyłam tylko 1 w 26 dc. Wyszedł negatyw i od tego czasu postanowiłam nie robić i czekać aż @ się spóźni. A ta małpa nigdy się nie spóźniaNo w 22dc to chyba zdecydowanie za wcześnie na jakiekolwiek objawy Ja na szczeście mam luz z tym nakręcaniem się, nie grozi mi to do tego okres mam regularnie więc nawet mnie nie zbywa i nie marnuje energii i kasy na testy
Nie biorę żądnych leków. Dostałam tylko witaminy na "zapalenie tarczycy" a ch e powtórzyć TSH f3 f3 antytg i testosteron.Ja szłam zawsze po wzięciu tabletki i trochę wody ale jak nie bierzesz tabletki przed badaniem to musisz być na czczo ponieważ tabletkę bierze się na czczo ale jeśli autorka zadajaca pytanie o badanie nie bierze leków to owszem nie musi być na czczo.
Ja mam tak samo. Kupiłam tyle testów, a i tak użyłam tylko 1 w 26 dc. Wyszedł negatyw i od tego czasu postanowiłam nie robić i czekać aż @ się spóźni. A ta małpa nigdy się nie spóźnia
Też mam takie podejście.To też nie jest takie złe, jak ma wyjść negatywny test to już wolę miec okres w terminie niz robic sobie nadzieje U mnie akurat w pierwszej ciąży od razu okres się zatrzymał to wiedziałam, że coś na rzeczy. Wolę okres niż biały test dlatego nie testuje
To nie musisz na czczo robić badań tarczycowych.Nie biorę żądnych leków. Dostałam tylko witaminy na "zapalenie tarczycy" a ch e powtórzyć TSH f3 f3 antytg i testosteron.
A zapalenie pecherza od wczoraj to nie wiem czy to wpływ na opóźnienie miesiączki... Czy może cykl bezowu i dlatego taki długi... Jutro będzie 40dc chodź w tym roku to norma...
Ja nie kupuję testów, czekam cierpliwie.Ja mam tak samo. Kupiłam tyle testów, a i tak użyłam tylko 1 w 26 dc. Wyszedł negatyw i od tego czasu postanowiłam nie robić i czekać aż @ się spóźni. A ta małpa nigdy się nie spóźnia
To też nie jest takie złe, jak ma wyjść negatywny test to już wolę miec okres w terminie niz robic sobie nadzieje U mnie akurat w pierwszej ciąży od razu okres się zatrzymał to wiedziałam, że coś na rzeczy. Wolę okres niż biały test dlatego nie testuje
Dlatego ja teraz sobie postanowiłam, że do daty @ nie robię absolutnie nic. Już naczytałam się tyłu przykrych historii, że po tej dacie dopiero coś może być w miarę pewne chociaż i tak różnie bywa wiadomo...Dokładnie. Ja w ogóle nie moge odczuć jak się czuje, jak byłam w ciąży czułam się identycznie jak przed okresem. Dopiero jakoś 5-6 tydzien doszła okropna senność i lekkie mdłości,ale do daty okresu i nawet po nim wszystko jak na okres
To ile testy od jakiś dwóch dni i piku nie ma, ale owulacja ma być w środę więc cierpliwie czekam. Niemalza też zmolestowalam wczoraj i czekamy do wtorku wieczora albo środy ranoJak tam Twoje testy owu? Na kiedy przypada u ciebie owulacja? U mnie niby 30 wg aplikacji. Jutro mam monitoring u gina.