reklama
Kurcze kupię tego wieśka też jutro jak się wspomagać to wszystkim czym pod ręką
Z synem też tak robiłam i ziółka ojca sroki piłam , wiesiek, kwas foliowy , clo brałam - 1 cykl z clo i się udało więc nie wiem czy to akurat on to sprawił ;p
Z synem też tak robiłam i ziółka ojca sroki piłam , wiesiek, kwas foliowy , clo brałam - 1 cykl z clo i się udało więc nie wiem czy to akurat on to sprawił ;p
Coś widać , kciukam zrób jutro z porannego moczuCzy Wy tez coś widzicie? 10dpo, 11 dni po zastrzyku. Rano test o czułości 25 i cień cienia, a teraz po 2h nie siusiania test o czułości 10 i takie coś... [emoji848]Zobacz załącznik 1180307Zobacz załącznik 1180308
Mimi94
Fanka BB :)
Dzisiaj kupiłam zapas 12stu testówCoś widać , kciukam zrób jutro z porannego moczu
No to tylko siusiać no ja bym tak robiła i 3x dziennie hahaha xDDzisiaj kupiłam zapas 12stu testów
Ja zawsze miałam fioła przy staraniach na testy xD
Mimi94
Ja też. Jak mam więcej niż 1 to bym robiła co wizyta w toalecieNo to tylko siusiać no ja bym tak robiła i 3x dziennie hahaha xD
Ja zawsze miałam fioła przy staraniach na testy xD
No to się rozumiemyJa też. Jak mam więcej niż 1 to bym robiła co wizyta w toalecie
Więc jutro widzę tu teściorka i mam nadzieję że będą 2
A jaki brałaś zastrzyk na pęknięcie?
Mimi94
Też mam taką nadziejęNo to się rozumiemy
Więc jutro widzę tu teściorka i mam nadzieję że będą 2
A jaki brałaś zastrzyk na pęknięcie?
Ovitrelle
Chyba już nie będzie go wykrywał nie ? Bo coś czytałam , że on też może fałszować testy tylko pytam nie , żebym coś sugerowała, musi być pozytyw - dokształcam się hahahaTeż mam taką nadzieję
Ovitrelle
reklama
Ancka
Bo też i nie można zawsze ,wszędzie i w każdej sytuacji być tylko dzielną optymistką czasem trzeba też być słabym, bo to nasze człowieczeństwoJa czekam na wyniki cytologii, żeby na listopad umówić hsg i nadal czekamy na wyniki HBA i fragmentacji DNA u męża.... Z każdym miesiącem moje skrzydełka są coraz niżej.... Czasami się zastanawiam, czy ja w ogóle nadal chcę... Bo może moje życie już jest idealne wiem, że to mechanizm obronny, bo już czasami nie mam siły Raz jest super, raz czuję pieczenie podczas stosunków i nie jest to związane z infekcją, kiedyś miałam ból tylko w pierwszych dniach @ i 1 dzień na owulację...teraz boli co jakiś czas praktycznie cały miesiąc. Już się śmiałam, że chyba wytnę to dziadostwo. Kiedyś sobie powtarzałam, że jak chce mieć dzieci to muszę być dzielna i znosić te okresy...dzisiaj już nie mam ochoty być dzielna