reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Czy Wy tez coś widzicie? 10dpo, 11 dni po zastrzyku. Rano test o czułości 25 i cień cienia, a teraz po 2h nie siusiania test o czułości 10 i takie coś... [emoji848]
IMG_20200924_214053.jpeg
IMG_20200924_213052.jpeg

reklama
Kurcze kupię tego wieśka też jutro jak się wspomagać to wszystkim czym pod ręką 😂😂

Z synem też tak robiłam i ziółka ojca sroki piłam , wiesiek, kwas foliowy , clo brałam - 1 cykl z clo i się udało więc nie wiem czy to akurat on to sprawił ;p

reklama
Ja czekam na wyniki cytologii, żeby na listopad umówić hsg i nadal czekamy na wyniki HBA i fragmentacji DNA u męża.... Z każdym miesiącem moje skrzydełka są coraz niżej.... Czasami się zastanawiam, czy ja w ogóle nadal chcę... Bo może moje życie już jest idealne 🙂 wiem, że to mechanizm obronny, bo już czasami nie mam siły ☹️ Raz jest super, raz czuję pieczenie podczas stosunków i nie jest to związane z infekcją, kiedyś miałam ból tylko w pierwszych dniach @ i 1 dzień na owulację...teraz boli co jakiś czas praktycznie cały miesiąc. Już się śmiałam, że chyba wytnę to dziadostwo. Kiedyś sobie powtarzałam, że jak chce mieć dzieci to muszę być dzielna i znosić te okresy...dzisiaj już nie mam ochoty być dzielna ☹️
Bo też i nie można zawsze ,wszędzie i w każdej sytuacji być tylko dzielną optymistką 🙂 czasem trzeba też być słabym, bo to nasze człowieczeństwo 🙂

Do góry