reklama
Dziękuję.Mi test owulacyjny wyszedł pozytywny 3 czy 4 dni przed spodziewana miesiączka tylko, gdy byłam w ciąży. Także trzymam kciuki.
Szczerze mówiąc, gdybym była w ciąży, to byłby cud... Bo w tym cyklu seks był tylko w 14dc i 17 dc, potem mąż miał badanie nasienia, więc kilka dnia abstynencji, a potem się rozchorował. Wg gina w 13 dc nie było widać pęcherzyka dominującego, a wyniki męża okazują się być mało optymistyczne (morfologia 2%). Ale wszystko w sumie możliwe
MamaM123
Fanka BB :)
Forum świruje, do AnnyŻetJa w 3 ciąży miałam różowy śluz, taki pudrowy różowy i czułam że to ciąża
A w 4 straconej normalny okres
M
MamaM123 nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę. Ja mogę pić i prawie zero efektów. Wszyscy się upiją, a ja się muszę bawić sama, ewentualnie pakować towarzystwo do taksówki.
Mój przyjaciel ma taką morfologię, bardzo słabe wyniki też z ruchliwoscia z tym, że grubo powyżej 100 mln plemników i dał radę, gdy się najmniej tego spodziewał. Także wszystko się może zdarzyć.Dziękuję.
Szczerze mówiąc, gdybym była w ciąży, to byłby cud... Bo w tym cyklu seks był tylko w 14dc i 17 dc, potem mąż miał badanie nasienia, więc kilka dnia abstynencji, a potem się rozchorował. Wg gina w 13 dc nie było widać pęcherzyka dominującego, a wyniki męża okazują się być mało optymistyczne (morfologia 2%). Ale wszystko w sumie możliwe
MamaM123 nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę. Ja mogę pić i prawie zero efektów. Wszyscy się upiją, a ja się muszę bawić sama, ewentualnie pakować towarzystwo do taksówki.
merlyn2020
Zaangażowana w BB
Ja byłam dziś u tego nowego ginekologa. Miałam distreptaze i duphaston od poprzedniego kazał nic nie brać, bo nie ma potrzeby. Robił usg, jestem w 7dc No i na prawym jajniku pęcherzyk jeden 11mm. Wiec nie wiem czy dobrze ze jest tylko jeden jedyny ale niech sobie będzie. Kazał M. Zrobić badania nasienia, jak one będą ok to wtedy monitoring i sprawdzimy czy pękają pecherzyki czy nie.. i znowu będzie czekanie, bo pęcherzyk już ma 11mm, we wtorek pasuje zrobić mojemu badanie, abstynencja 2 dni wcześniej minimum, czyli cykl stracony... następny.... masakra jestem tak rozżalona ze musiałam się wygadać, przepraszam już będę cicho
Gratulacje. I dużo zdrówka.Dziewczyny doszedł mój wynik bety 19,1 [emoji85]
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
A nie można badania przesunąć? Żeby nie tracić cyklu??Ja byłam dziś u tego nowego ginekologa. Miałam distreptaze i duphaston od poprzedniego kazał nic nie brać, bo nie ma potrzeby. Robił usg, jestem w 7dc No i na prawym jajniku pęcherzyk jeden 11mm. Wiec nie wiem czy dobrze ze jest tylko jeden jedyny[emoji1787] ale niech sobie będzie. Kazał M. Zrobić badania nasienia, jak one będą ok to wtedy monitoring i sprawdzimy czy pękają pecherzyki czy nie.. i znowu będzie czekanie, bo pęcherzyk już ma 11mm, we wtorek pasuje zrobić mojemu badanie, abstynencja 2 dni wcześniej minimum, czyli cykl stracony... następny.... masakra [emoji35] jestem tak rozżalona ze musiałam się wygadać, przepraszam [emoji3064] już będę cicho [emoji3064]