reklama
AnnaŻet
Fanka BB :)
ZróbHej Dziewczyny, u mnie 29dc, plamienia ani okresu nie ma, wczoraj bóle brzucha jak na okres, dziś czasem tylko jajniki czuje.
Przez ten pozytywny test owulacyjny z 27dc nie wiem sama czy jutro robić ciążowy
liska_94
Od początku cyklu do owulacjiDziewczyny w jakiej fazie cyklu stosować ten olej z wiesiołka?
liska_94
Ja teraz miałam dwie plamki/plamy krwi na majtkach w 6dpo i w 10 dpo już test pozytywny Trzymam kciukiA czy plamienie implantacyjne może być tak delikatne że tylko na wkladce higienicznej dosłownie kilka planem brązowych? Coś takiego dzisiaj miałam czyli 7/8 dni od owulacji i tak pomyślałam że to może to... Chociaż szanse małe
Unanime
Tej owulacji to trzeba się tak bardzo pilnować?Od początku cyklu do owulacji
Coś się stanie jeśli bede brać go dłużej lub krócej?
Bo ja polegam jedynie na kalendarzyku i obserwacji śluzu.
Testom owulacyjnym nie ufam. Mi cały miesiąc wychodziły negatywne a owulacje miałam potwierdzona u ginekologa
liska_94
Chodzi o to, że olej z wiesiołka może powodować delikatne skurcze macicy, a to nie jest potrzebne i korzystne po zapłodnieniu.Tej owulacji to trzeba się tak bardzo pilnować?
Coś się stanie jeśli bede brać go dłużej lub krócej?
Bo ja polegam jedynie na kalendarzyku i obserwacji śluzu.
Testom owulacyjnym nie ufam. Mi cały miesiąc wychodziły negatywne a owulacje miałam potwierdzona u ginekologa
AnnaŻet
Oby, chociaż się nie nastawiam, bo nie dość że endonetrium niecałe 7mm to jeszcze zbliżenie prawdopodobnie dzień po owulacji jedynie...ale mam nadzieję że się miło zaskocze ☺☺☺Ja teraz miałam dwie plamki/plamy krwi na majtkach w 6dpo i w 10 dpo już test pozytywny Trzymam kciuki
Unanime
Rozumiem. Czyli dłużej nie wolno. A jeśli odstawie go np 2 dni przed owulacją?Chodzi o to, że olej z wiesiołka może powodować delikatne skurcze macicy, a to nie jest potrzebne i korzystne po zapłodnieniu.
liska_94
Myślę, że jak chcesz się wspomóc to lepiej jak będziesz brała wiesiołka i kończyła 2 dni przed owulacją niż jakbyś w ogóle nie brałaRozumiem. Czyli dłużej nie wolno. A jeśli odstawie go np 2 dni przed owulacją?
reklama
trzymam kciukasyA czy plamienie implantacyjne może być tak delikatne że tylko na wkladce higienicznej dosłownie kilka planem brązowych? Coś takiego dzisiaj miałam czyli 7/8 dni od owulacji i tak pomyślałam że to może to... Chociaż szanse małe