Dzej.zi
Fanka BB :)
Ja testuje jutro 26dc przy cyklach 27/28dniKto jutro testuje? [emoji854] Ja mam zamiar z rana [emoji1745]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja testuje jutro 26dc przy cyklach 27/28dniKto jutro testuje? [emoji854] Ja mam zamiar z rana [emoji1745]
KciukiJa testuje jutro 26dc przy cyklach 27/28dni
No właśnie też tak jakoś czuje , do połowy tego czasu po owulacji byłam pełna nadziei a im bliżej tym mi uszy niżej wisząWidzę dużo nas jutro testuje [emoji7] ja jutro 27dc przy 28-30 dniowych, ale czuję wewnętrznie że chyba nic z tego
Planuje w 26 dc, bo wtedy maż ma urodziny i może byłaby miła niespodzianka; ale nie wiem, czy wytrzymam do tego czasu, mam testy które można robić tydzień po owulacji- wtedy byłaby to śtoda. W poprzednim cyklu robiłam testy 6 dni przed spodziewana miesiaczka i wychodziły blade kreski, to też były bardzo czułe testy.Hej
Trzymamy kciuki.
Kiedy testujesz?
ilu dniowe masz cykle? Ja tez owuluje koło 17dc mam nadzieje ze Tobie się jednak uda tym razemhej ja również chciałabym dołączyć, podczytuje sobie Was od jakiegoś czasu. To nasz drugi cykl starań, pierwszy z testami owulacyjnymi. Obecnie 19dc, owulacja wg testów 17dc więc teraz czeka mnie ciężki okres oczekiwania na testowanie. Wszystkim dziewczynom, które zobaczyły upragnione dwie kreski gratuluję i trzymam kciuki za te które jeszcze na to czekają [emoji8]
Niestety objawy sa podobneJa dzisiaj 27dc (cykle 29 dniowe) raz się czuję na okres raz na ciążę
niebawem wszystko będzie jasne, bo chyba jeszcze nie testowałas, prawda?Ja dzisiaj 27dc (cykle 29 dniowe) raz się czuję na okres raz na ciążę
ilu dniowe masz cykle? Ja tez owuluje koło 17dc [emoji16] mam nadzieje ze Tobie się jednak uda tym razem [emoji3526]