G
guest-1713165905
Gość
DziękiNo to kciuki za 2 kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiNo to kciuki za 2 kreski
Ja we wtorek jak zdążęKto jutro testuje? [emoji854] Ja mam zamiar z rana [emoji1745]
No szybko zleciMinimum 10 dni będę musiała jeszcze poczekać [emoji17]
U nas susza, tydz temu byliśmy na grzybach ale szału nie maStrasznie mnie bolą OBA jajniki chodzić nie mogę tylko siedzę. Do tego ciągnie w dole brzucha. Niby powinnam się cieszyć bo testy owu pozytywne, jajniki bolą, ale zawsze czuję tylko jeden nigdy dwa. Dziś 2 cykl z inofemem i się zastanawiam czy to jego "zasługa".
Byliśmy na grzybach. Wczoraj na kolację były rydze na masełku, dziś na obiad borowiki w sosie Ogromny urodzaj grzybów w tym roku. Nawet nie musieliśmy daleko iść.
Zostaw na ranoNie no zaraz podjadę do apteki kupię dwa testy jedno zrobię dziś a jutro z rana bo te czekanie to najgorszeeee
Ja kupiłam jakoś z krwi sie robi więc dziś wieczorem jak wrócę do domku a @jeszcze nir będzie to bede dziś robić a drugi mam nanranoNie no zaraz podjadę do apteki kupię dwa testy jedno zrobię dziś a jutro z rana bo te czekanie to najgorszeeee