reklama
Gryfin
Fanka BB :)
Dokładnie, ja parę dni temu miałam sen że robiłam chyba 10 testów pod rząd i każdy był negatywnyWredoty dalej nie ma jest nadzieja chodź dziś miałam sen że przyszła ta małpa i byłam załamana ze nie wyszło... Mówią, ze sny brać na opak.. Kto wieee,
U mnie też jeszcze jej nie ma więc tez nadzieja jest trzymam mocno kciuki zeby nie przyszła do nas kiedy testujesz?Wredoty dalej nie ma jest nadzieja chodź dziś miałam sen że przyszła ta małpa i byłam załamana ze nie wyszło... Mówią, ze sny brać na opak.. Kto wieee,
krasulkaa
Mi gin powiedział że dopiero jak się rozkręciła jest krwawienie to że niby Miesiączka się zaczęła a nie od plamień typu że przy podcieraniu tylko..Dziewczyny a jeśli @ się pojawi to liczycie początek od brązowych plamień czy dopiero jak się pojawi czerwień? I kiedy zaznaczacie, ze jest koniec? Jak jest całkowicie czysto?
Nesbitt33
U mnie jest go bardzo mało taki kremowy
A właśnie jaki powinien być śluz we wczesnej ciąży? [emoji848]
K
Katijah
Gość
Mi ginekolog powiedział, że jeśli pojawi się plamienie w okolicach @to liczyć jako @.Dziewczyny a jeśli @ się pojawi to liczycie początek od brązowych plamień czy dopiero jak się pojawi czerwień? I kiedy zaznaczacie, ze jest koniec? Jak jest całkowicie czysto?
Jak jest czysto liczę jako koniec ale w sumie nie zapisuje nigdzie końca, bo niepotrzebne mi to
K
Katijah
Gość
Oo i bądź tu mądry.Mi gin powiedział że dopiero jak się rozkręciła jest krwawienie to że niby Miesiączka się zaczęła a nie od plamień typu że przy podcieraniu tylko..
reklama
Sherlook
Dokładnie mi powiedział, że dopiero jak pojawi się krew. Pewnie sami do końca nie wiedzą jak to liczyćOo i bądź tu mądry.