reklama
Sherlook
Fanka BB :)
Pierwszy raz mi tak pokazały w innych miesięcach testowa była o wiele jaśniejsza. Dlatego pojawiła się nadzieja na ten cykl. Boję się nastawiać, bo znów się zawiodęU ciebie to owu pięknie pokazują
Gryfin
A właśnie jaki powinien być śluz we wczesnej ciąży?Witam dziś jeszcze 3 dni zostało do terminu @ a mi nic, kompletnie nic ,tylko dalej -piersi ale teraz to bez żartu ,chyba naprawdę zrobiłam sobie sama jakiegos siniaka bo bolą jak delikatnie nacisne tak w środku ... No śluz jakiś wodnisty się pojawia ... Ah
Ancka
Podobno to indywidualne ale ja raczej taki miałam przed okresem z tym że tego śluzu tak bardzo przed okresem wcześniej nie obserwowałamA właśnie jaki powinien być śluz we wczesnej ciąży?
Gryfin
Ja też kurcze nie obserwowałam jakoś wnikliwie i w sumie nie wiem co powinno się tam znajdować zobaczymy za 2-3 dniPodobno to indywidualne ale ja raczej taki miałam przed okresem z tym że tego śluzu tak bardzo przed okresem wcześniej nie obserwowałam
coca
Tez czytałam ze jedne kobiety maja sahare, inne dużo wodnistego śluzu, inne biały i gesty wiec tu chyba nie ma wyznacznikaPodobno to indywidualne ale ja raczej taki miałam przed okresem z tym że tego śluzu tak bardzo przed okresem wcześniej nie obserwowałam
K
Katijah
Gość
No to kciuki za WasZgłaszam się
Dajesz mi taka nadzieje!! Dziękuję i dam znać wieczorem czy przyszła @ja robiłam testy w dzień robienia bety i były białe jak vizir a jestem w ciąży fajnie ktoś tu kiedyś napisał, ze jest szansa dopóki nie ma @. Miej nadzieje do ostatniej chwili. Jestem z Tobą
reklama
G
guest-1713165905
Gość
Ja w pierwszej ciąży miałam mega sucho tuż po owulacji i tak zostało, mąż się śmiał że wciągnęło wszytsko do środka [emoji23][emoji23][emoji23]
A właśnie jaki powinien być śluz we wczesnej ciąży? [emoji848]
Ostatnio edytowane przez moderatora: