reklama
Aliseek
Zaangażowana w BB
Chciałabym pocieszyć osoby, które tracą nadzieje. Zrobiłam dzisiaj rano z tego samego moczu dwa testy - Clearblue i Pink super czuły oba negatywne. Byłam już załamana bo to 36dc. Poszłam mimo wszystko na bete chociaż już miałam nie iść bo jak clearblue by się pomylił. A tu proszę... z bety ciąża. będę teraz Was wspierać
Nesbitt33
Fanka BB :)
Niee, one kiedyś przestaja boleć [emoji12] piersi nie bolą całą ciąże [emoji16]Dziewczyny, przestały mnie boleć piersi , czy to zły znak ? [emoji3525]
Nesbitt33
Też dzisiaj miałam dostać, test wyszedł pozytywny a ja dalej jakoś tak się boję że może jednakDziś niby @ miała przyjść na razie nie widać... Chodź dzień się nie skończył i teraz człowiek się głupio łudzi..
krasulkaa
To śmiało mogę pogratulowac a jakie cykle masz? Kiedy ostatnia @?Też dzisiaj miałam dostać, test wyszedł pozytywny a ja dalej jakoś tak się boję że może jednak
Marzenaaa12
Mam pytanie co to za aplikacja ? Moglabys podac nazwę? Jest bezplatna?
PaulaSz02
Hmm wygląda na pozytywnyDziewczyny pomocy xD dzisiaj 38 DC i czuje ból na owulację .. zrobilam test owu wczoraj i dzisiaj i jest taki:
Zobacz załącznik 1177849
Czy to może być owu jeśli ten cykl był przypuszczalnie bezowulacyjny??[emoji15]
reklama
Gryfin
O kurcze, ale dziwnie jak to w ogóle możliwe?Dziewczyny pomocy xD dzisiaj 38 DC i czuje ból na owulację .. zrobilam test owu wczoraj i dzisiaj i jest taki:
Zobacz załącznik 1177849
Czy to może być owu jeśli ten cykl był przypuszczalnie bezowulacyjny??[emoji15]