reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Hej, dzisiaj 23dc, 7dpo, wczoraj pojawiły mi się 2 plamy chyba krwi na majtkach, piszę chyba, bo majtki miałam czerwone 😅 Ale tak na 90% to była krew 😁 Czyżby to co myślę, że mogłoby być? 🤭 Zrobiłam dzisiaj test dla sportu, głupia ja 😅 Mam nadzieje wytrzymać do środy, to będzie 12dpo, podczas biochemicznej już mi w tym dniu pokazało. Dobrze, że weekend i to do tego imprezowy, to szybko zleci. Gratulacje dla wszystkich kreseczek 🥰 Kto testuje w weekend?
jeśli było to zagnieżdżenie to beta rośnie dopiero od tego momentu po 2 dniach chyba 🤔 jeśli tak to na test sikany grubo za wcześnie, nawet beta z krwi byłaby słaba.

reklama
Do góry