reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Witam się z Wami w 1 dc 🤷‍♀️. Doradźcie, proszę, co mam brać żeby zwiększyć szanse na dziecko?
Ja też dziś 1 dc. Dziś zaczęłam brać Ovarin i Wiesiołek. Wit C biorę Ascorvite bo jestem od kilku dni przeziębiona. Jak mi minie idę zrobić profil tarczycowy i prolaktynę tak na początek. Myślę że nie ma takiego złotego środka, można się wspomagać suplementami i żelami, odpowiednią dietą i czekać....

Tylko ten ból... łudząco przypominający ból okresowy 😔
Ja w pierwszej ciąży miałam bóle identyczne jak na okres.. Ból brzucha i cycki co do jajników to nie pamiętam.. Test zrobiłam 10 dni po terminie @ bo nie spodziewam się że mogę być w ciąży.. Moja siostra zrobiła test 4 dni przed spodziewana @ i wyszedł pozytywny ☺️ dodam też że ona nie miała żadnych ale to żadnych objawów ani brzuch ani jajniki ani cycki tylko i wyłącznie ból głowy nieustający...

Dziewczyny czy ja już sfiksowałam czy widzę delikatna kreskę? Dziś 24dc [emoji23] Nie wytrzymałam i zrobiłam ale liczę na Wasze szczere opinie [emoji8]
IMG_20200918_110802.jpeg
IMG_20200918_110829.jpeg
IMG_20200918_110923.jpeg

reklama
Do góry