reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Ja biorę myofolic, wiesiołka i Wit. C i czekam z testami owu na dalsze dni cyklu.Witam się z Wami w 1 dc . Doradźcie, proszę, co mam brać żeby zwiększyć szanse na dziecko?
Gryfin
A jaką tą wit C konkretnie?Ja biorę myofolic, wiesiołka i Wit. C i czekam z testami owu na dalsze dni cyklu.
Anio0lek
Dla mnie najlepsza jest z Olimp 1000mgA jaką tą wit C konkretnie?
Gryfin
Ona jest pewnie w kapsułkach? A myślisz, że taka rozpuszczalna w szklance wody też by mogła być? Widziałam że Olimp też taką maDla mnie najlepsza jest z Olimp 1000mg
Ja też dziś 1 dc. Dziś zaczęłam brać Ovarin i Wiesiołek. Wit C biorę Ascorvite bo jestem od kilku dni przeziębiona. Jak mi minie idę zrobić profil tarczycowy i prolaktynę tak na początek. Myślę że nie ma takiego złotego środka, można się wspomagać suplementami i żelami, odpowiednią dietą i czekać....Witam się z Wami w 1 dc . Doradźcie, proszę, co mam brać żeby zwiększyć szanse na dziecko?
Ja w pierwszej ciąży miałam bóle identyczne jak na okres.. Ból brzucha i cycki co do jajników to nie pamiętam.. Test zrobiłam 10 dni po terminie @ bo nie spodziewam się że mogę być w ciąży.. Moja siostra zrobiła test 4 dni przed spodziewana @ i wyszedł pozytywny dodam też że ona nie miała żadnych ale to żadnych objawów ani brzuch ani jajniki ani cycki tylko i wyłącznie ból głowy nieustający...Tylko ten ból... łudząco przypominający ból okresowy
G
guest-1713165905
Gość
Dziewczyny czy ja już sfiksowałam czy widzę delikatna kreskę? Dziś 24dc [emoji23] Nie wytrzymałam i zrobiłam ale liczę na Wasze szczere opinie [emoji8]
Dziewczyny czy ja już sfiksowałam czy widzę delikatna kreskę? Dziś 24dc [emoji23] Nie wytrzymałam i zrobiłam ale liczę na Wasze szczere opinie [emoji8]Zobacz załącznik 1177705Zobacz załącznik 1177706Zobacz załącznik 1177707
Ja niestety nic nie widzę
reklama
G
guest-1713165905
Gość
Tak właśnie myślałam ale zawsze jest ten cień nadziei tak siedzw się wpatruje cały czas haha to wolałam was zapytać [emoji23]Ja niestety nic nie widzę [emoji20]