reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Witam się z Wami w 1 dc 🤷‍♀️. Doradźcie, proszę, co mam brać żeby zwiększyć szanse na dziecko?
Ja też dziś 1 dc. Dziś zaczęłam brać Ovarin i Wiesiołek. Wit C biorę Ascorvite bo jestem od kilku dni przeziębiona. Jak mi minie idę zrobić profil tarczycowy i prolaktynę tak na początek. Myślę że nie ma takiego złotego środka, można się wspomagać suplementami i żelami, odpowiednią dietą i czekać....

Tylko ten ból... łudząco przypominający ból okresowy 😔
Ja w pierwszej ciąży miałam bóle identyczne jak na okres.. Ból brzucha i cycki co do jajników to nie pamiętam.. Test zrobiłam 10 dni po terminie @ bo nie spodziewam się że mogę być w ciąży.. Moja siostra zrobiła test 4 dni przed spodziewana @ i wyszedł pozytywny ☺️ dodam też że ona nie miała żadnych ale to żadnych objawów ani brzuch ani jajniki ani cycki tylko i wyłącznie ból głowy nieustający...

Dziewczyny czy ja już sfiksowałam czy widzę delikatna kreskę? Dziś 24dc [emoji23] Nie wytrzymałam i zrobiłam ale liczę na Wasze szczere opinie [emoji8]
IMG_20200918_110802.jpeg
IMG_20200918_110829.jpeg
IMG_20200918_110923.jpeg

reklama
Do góry