K
Katijah
Gość
Ja od 10dc bym zaczęłaDziewczyny, w tym cyklu chcę użyć testów owulacyjnych. Nigdy z nich nie korzystałam. Kiedy powinnam zacząć? W tej chwili jestem w 8dc, cykle mam 28 dniowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od 10dc bym zaczęłaDziewczyny, w tym cyklu chcę użyć testów owulacyjnych. Nigdy z nich nie korzystałam. Kiedy powinnam zacząć? W tej chwili jestem w 8dc, cykle mam 28 dniowe.
Ja liczę na październik, może dostanę zielone światło do starań i oby był złoty strzałGratulacje ale kreseczek w tym wrześniu ☺ Oby było więcej !
zaczęłabym już. Ja mam ciut dłuższe cykle ale zaczęłam wcześniej, właśnie koło 8dc, żeby mieć pewność ze nie przeocze teraz już wiem w moim przypadku to było o wiele za wcześnieDziewczyny, w tym cyklu chcę użyć testów owulacyjnych. Nigdy z nich nie korzystałam. Kiedy powinnam zacząć? W tej chwili jestem w 8dc, cykle mam 28 dniowe.
nooo jakby los z nas kpił ale my się nie damy!Ja też mam takie wrażenie, że odkąd zaczęliśmy się starać to się wszystko komplikuje...
Gratuluję kolejnych dwóch kresek piękny wysyp, niech to będzie dobra passa dla wszystkich starających
Ja też mam 28 dni i zaczynałam robić od 10 dc.Dziewczyny, w tym cyklu chcę użyć testów owulacyjnych. Nigdy z nich nie korzystałam. Kiedy powinnam zacząć? W tej chwili jestem w 8dc, cykle mam 28 dniowe.
Byłam na becie , po 15 wyniki ...